Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Istocne reke i zlato u njima
ovo je jedan od napotpunijih videa na ovu temu  naravno da vam  je potrebno znanje engleskog

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=emLl9yeOzGc[/youtube]
Odgovori
pa idemo li onda? :o
Odgovori
A jel ladna voda,ako jeste necemo,,,,,moze se razbolimo a doktora nema  Big Grin Big Grin  Wink
Odgovori
Pek ima Zlato samo zahvaljujuci rekama od kojih nastaje, a vecina je podzmnog toka. E sad gde nastaju kuda proticu i gde se sastaju to je malo diskutabilno i reklo bi se prava enigma,jer delom se vide, pa poniru, i tako u krug. Mesta gde obrazuju Pek bi trebalo da su najbogatija, ali tim mestima je tesko prici, a ngde se i ne vide jer izbijaju kroz zmlju u Pek koji vec protice. Nije fazon kao sava u dunav pa znas gde je usce.
Odgovori
Donce brate , ocigledno nisi gledao onaj video sa touba i nisi razumeo osnovne postulate . znaci poenta je da zlata ima skoro svuda . Jedino je to da ga negde ima VISE  pa se isplati raditi a najvise ga ima gde ima kvarca . Nekako je to povezano medjusobno i neraskidivo . Sad poenta je sledeca , posto je zlato veoma tesko  sto su veci oni listici to si blizi izvoru njihovog nastanja . Inace se mogu odneti vodom daleeeko . sad je na tebi koju ces lokaciju izabrati da kopas i ispiras . i naravno hoces li naci racunicu .ODGLEDAJTE ONAJ VIDEO OBAVEZNO , JER JE TO KAO BUKVAR ZA POTENCIJALNE ISPIRACE .
Odgovori
Ovaj video gore je prava AZBUKA!!!
Odgovori
brate to je video koji govori o zlatu u americi i terenu koji nije kao nas.
Ja u prethodnom postu objasnjavam ljudima gde im se isplati da traze, a ne gde ga ima. Ima ga i iza moje zgrade, ali sigurno necu da lopatam tu da nadjem dva listica od 1mg. Pek kao reka ima zlato u sebi koje sigurno dolazi iz zemlje, a donose ga reke i potoci koji obrazuju Pek. Verovatno neka od tih recica protice blizu zlatne zile. To nisam ja izmislio vec su naucnici to istrazivali i dokazali, ali se drzavi ne isplati da eksploatise taj deo, jer ga nema u onoj meri o kojoj ovde pisu ljudi. Ima ga dovoljno za nas, ali da formiras rudnik itd.. pa treba da ga bude za narednih 50 godina dobre eksploatacije minimum, da bi se isplatilo, a jasno je da ga nema za toliko dugo vađenje. Velika vecina tih dokumentaraca je prazna prica i cisto proseravanje. Da imaju oni toliko svega sto opisuju kroz dokumentarce, ne bi eksploatisali rudu po drugim zemljama. Mi jesmo rudno bogata zemlja, ali zlata nema bas u nekoj zavidnoj meri.Davno bi moj Mincicu dosli grabljivci da tu vredi ulagati u neke vece projekte, veruj mi.
  Ja verujem da ti znas dosta o ovom poslu i svaka cast na tome, ali nije bas da smo mi zemlja u kojoj samo zagrebes i nesto ti izađe, daleko smo od toga.

Odgovori
Prvo da pozdravim kako dolikuje donce
Drugo ti zivis u nekom svom svetu koji je zasnovan na iluzijama i aluzijama . Ako malo lepse pogledas gde i sta ameri rade (posto na njih aludiras ) nije isto ako nekome das platu u rudniku od 5 000 usd ili vise ( nece niko od njih tamo da radi za manje ) ili da dodjes ovamo i da cedis nase . Naravno ekonomija je cudna nauka jer NECE NIKO DA RIZIKUJE  nikakve pare bez obzira na mogucnost zarade . Drugo  kod nas je sve cudno . jer , Blagojev kamen je najprofitabilniji rudnik zlata koji postoji u evropi . I veruj mi da je u igri ogromna lova ko ce da je uzme . NIKO ali niko i ne pomilja na ove sitne stvari sto mi zelimo . Jebi ga brate osnovi ekonomije povezano sa politikom . ali to je visi nivo razmisljanja . Sto se tice onog posta , vise bi mogao da nadjes jedino u nekom udzbeniku za fakultet . Ali cisto sumnjam da ce to nekomsa osnovnim obrazovanjem biti jasno . Ono jeste dato na primerima za stenovite planine ALI isti princip vazi za citav svet . tu su zakoni prirode neumoljivi . SVE ostalo je ISKUSTVO .
AKO SE TI ILI BILO KO NADA DA CE KRUPNI KAPITAL DA DOZVOLI DA MU NEKO SITAN USKOCI U BIZNIS  VARA SE .
Odgovori
(29-01-2013, 08:38 PM)donce link Piše:brate to je video koji govori o zlatu u americi i terenu koji nije kao nas.
Ja u prethodnom postu objasnjavam ljudima gde im se isplati da traze, a ne gde ga ima. Ima ga i iza moje zgrade, ali sigurno necu da lopatam tu da nadjem dva listica od 1mg. Pek kao reka ima zlato u sebi koje sigurno dolazi iz zemlje, a donose ga reke i potoci koji obrazuju Pek. Verovatno neka od tih recica protice blizu zlatne zile. To nisam ja izmislio vec su naucnici to istrazivali i dokazali, ali se drzavi ne isplati da eksploatise taj deo, jer ga nema u onoj meri o kojoj ovde pisu ljudi. Ima ga dovoljno za nas, ali da formiras rudnik itd.. pa treba da ga bude za narednih 50 godina dobre eksploatacije minimum, da bi se isplatilo, a jasno je da ga nema za toliko dugo vađenje. Velika vecina tih dokumentaraca je prazna prica i cisto proseravanje. Da imaju oni toliko svega sto opisuju kroz dokumentarce, ne bi eksploatisali rudu po drugim zemljama. Mi jesmo rudno bogata zemlja, ali zlata nema bas u nekoj zavidnoj meri.Davno bi moj Mincicu dosli grabljivci da tu vredi ulagati u neke vece projekte, veruj mi.
  Ja verujem da ti znas dosta o ovom poslu i svaka cast na tome, ali nije bas da smo mi zemlja u kojoj samo zagrebes i nesto ti izađe, daleko smo od toga.

Jesto video o zlatu u Americi,ali jeste Azbuka iz prostog razloga sto (ko zna engleski razumece)  je u njemu osnova za svakoga ko pozeli da se bavi ispiranjem zlata pa makar to bilo iz cistog zezanja. Po meni je dovoljno to sto u njemu postoje klasicne smernice na sta u osnovi treba svaki ispirac da obrati paznju.Pozdrav.
Odgovori
E tako vozde
To je i ja trebalo da kazem al ja moram po mnogo da palamudim .  jebi ga ne umem na kratko . Sve sto treba je receno u ta dva posta .
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)