Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kupio bih neki pristojan detektor
Naime veliko interesovanje za ovaj sport navelo me da razmisljam o metal detektoru koji ce da zadovolji neko solidno traganje,samorodnog zlata i eto necega skrivenog ne na velikoj dubini jer sam lenj da kopam,a opet da platim nekome da kopa neide.

Imam neke koje sam ja gledao a i nemam mnogo para za nesto skuplje jer se plasim sam svuda da idem.

Minelab x-terra 305
Minelab x-terra 705
Fisher F75
Minelab Explorer se pro
Minelab Eureka Gold

pinpointer Minelab Pro-Find 25

Citao sam da x-terra 305 moze da ima 3 razlicite sonde,a explorer da je dobar u detekovanju i diskriminaciji.
Koliko mogu da dobijem sa x-terra 305 u odnosu na explorer se pro.
Ja bi voleo da ubijem dve muve jednim udarcem.

Odgovori
Fisher F75, Fisher Gold Bug DP, XP Gold Maxx Power, Golden Mask 1+, Minelab X-terra 505 UNIVERSAL sa dve sonde (18.75 + 7.5 kHz)
Odgovori
Najbolji video za test detektora ovo moze svako da napravi kod sebe,treba mu fosna,pestan cevi,daska i metal neki
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fAZvXG1-VNE[/youtube]
Odgovori
Javi se na ppm,

Marsovac
Odgovori
(26-01-2013, 07:13 PM)Majstorx link Piše:Najbolji video za test detektora ovo moze svako da napravi kod sebe,treba mu fosna,pestan cevi,daska i metal neki
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fAZvXG1-VNE[/youtube]

E test mu je jako pouzdan, ipada da Gold Bug DP nalazi novcic na 11 cm max. To moze i bolji pinpointer.
Iz mog iskustva, najrealniji testovi su na ovom sajtu http://www.metalldetektortest.eu
Odgovori
(26-01-2013, 02:40 PM)Majstorx link Piše:Naime veliko interesovanje za ovaj sport navelo me da razmisljam o metal detektoru koji ce da zadovolji neko solidno traganje,samorodnog zlata i eto necega skrivenog ne na velikoj dubini jer sam lenj da kopam,a opet da platim nekome da kopa neide.
Cekaj bre majstore pa ti rece da imas projekte, planove, znanje elektronike... davno si pravio detektor koji detektuje na 2m... kako sad kupovina detektora i to bas isti model kao "narkoza"???
Odgovori
Ma nije glup kolko se pravi ocigledno ima vremena za podjebavanje . Wink
Odgovori
Pa nece on pravljeni vec oridjinal nesto,sta je to za njega da napravi neki od 2-3metra dubine,ali fabricki je fabricki
Odgovori
Ala ste pokvareni pa to je cudo kazem lepo da sam izgubio semu,a pistao je na 2m dubine jer ta rupa tu je kopano jer gasili krec pa sam se tada zajebavao sa metal detektorom jer me elektroniar ucio da im radim elektroniku.Semu mi je dao covek iz toplice on je elektronicar ja tada nisam znao dobro elektroniku ali sam dobro znao da lemim.E sada kako sam mogao da sklopim,pa lepo oznacio mi tackice pocetka IC kola,a jos ima podnozje,sve lepo uradjena plocica i nema da omasis.
Dva metra dubine u zemlji nema nista osim toga sto smo zakopavali,zajedno smo radeli na detektoru pokazivao mi sta i kako treba,medjutim nisam se interesovao mnogo samo sam hteo da vidim kako to radi.
Pisti na armaturno gvodje na neke colovne cevi za vodu,i tako.
Tek sada vidim koliko je bitan taj uredjaj,ako odem u selo moram da ga potrazim gde je.
I sto sada ljudi da se ja cimam da pravim kada skoro se uklapam u cenu gotovog koji je fabricki podesen i samo teraj.Ja moram da idem napo;je da podesavam a zivim u stanu,a najbliza suma je 10km gde smes nesto da radis.
I necu da pravim nosace detektora kao vi sto pravite od pestan cevi  ;D ako budem pravio.
Treba da se ima jedan fabricki solidan i da pored njega pravis drugi,tako vidis koliko si uspeo u tome,i stelujes tvoj napravljeni prema fabrickom.

De cete da se akate samnom  Tongue
Odgovori
;D ;D ;D  Tooooo Majstorx,ne daj se !!!
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)