Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
oruzije
  jel zna neko da mi malo detaljnije objasni u vezi ovog pistolja..unapred zahvalan [Slika: 2s0bsx5.jpg] [Slika: k51u3c.jpg]
Odgovori
Ali prvo nam reci dali je domace ili strane proizvodnje i koj je kalibar , pa cemo lakse moci da ti pomognemo , ima ovde dosta poznavaoca oruzja ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Odgovori
ima sa jedne strane mali orao i kukasti krst....predpostavljam da je nemacki i mislim da je pistolj za ispaljivanje signalne rakete...i neka oznaka ayf42...to je sto pise na njemu
Odgovori
Nisam neki poznavalac oruzja ali moguce da je iz vremena drugog svetskog rata , ocigledno da je imao ulogu da javi gde se nalaze jedinice, ali to je moje misljenje, nisam ti mnogo pomogao ali mogu ti reci da je lep primerak . Neko ce ti definitivno dati tacne podatke jer na forumu ima dosta poznavaoca  tako da ces sigurno biti zadovoljan odgovorom samo budi strpljiv
Odgovori
Lici na signalni ili raketni pistolj koji su duzili tenkisti u 2.sv ratu
Odgovori
Mozda ti ovo pomogne Smile
Potrazi nesto o njemackoj firmi "Berlin-Lubecker Maschinenfabrik". Pogledaj njemacke tipove pistolja MM688, MM738, MM734, sve su to signalni pistolji iz drugog svjetskog rata Smile
Odgovori
trazio sam...ima slicni modeli ali isti takav ili nema ili nisam mogao da nadjem..Smile
Odgovori
Vidis Mladene, ja sam prilicno siguran da je jedan od, sa moje strane, navedenih modela isti kao i tvoj Smile
Odgovori
http://www.nramuseum.org/the-museum/the-...istol.aspx          ovaj je potpuno isti samo mu se razlikuje udarna igla
Odgovori
Link nije u redu Smile
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)