Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB
Najbolje je kada se kaze da proizvodjac odredjuje cijene svojih proizvoda tj minimalne prodajne cijene. Pa sta reci kada kod nekih prodavaca na sajtu nema ni jedne cijene vec ih zoves telefonom da ih saznas i onda sa njima pregovaras o istoj. Sam proizvodjac nema uvida u nicije prodajne cijene i mogu se odredjivati kako ko hoce. Druga stvar je kada se cijene nalaze na web stranici, sto opet ni jedan proizvodjac ne trazi. Sto se tice samih cijena, znam da je jos prije nekoliko godina cijena GMP-a sa racunom bila daleko ispod 800 Eura.
Svaki prodavac zaradjuje otprilike 40-50% na svakom modelu, zavisno od statusa prodavca (prvog zastupnika neke drzave za tog proizvodjaca) tj koliko je dugo zastupnik i koliko komada narucuje.
Zato bi bilo bolje da se ovi prodavci (distributeri) ne pravdaju tamo nekakvim propisima proizvodjaca i sl.

Sto se tice garancija, ja vjerujem da, ako neko normalno radi nekakvim detektorom tj ne lupa sa njim kamenje, rimske cigle, ne ubija njime divlje svinje na terenu i ostale, sto vece sto manje divlje zivuljke, isti ce mu trajati jako dugo tj dosta van garancije od 2 godine a ako ga u medjuvremenu i polupa onda mu garancija svejedno nece pomoci, morace sam ili kupiti novi dio ili platiti popravku (ako je za popraviti), pa je onda nekom normalnom kupcu, kome je veoma stalo da ustedi 100 ili 200 ili vise Eura, u svakom slucaju bolje kupiti tamo gdje je jeftinije, nebitno da li aparat dobija sa garancijom ili ne...uuuffff, oznojih se  ???
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Odg: SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB - od MilanAT - 21-10-2012, 08:31 PM
novi " bili" - od bili - 23-02-2013, 03:34 AM
Odg: novi " bili" - od admin - 23-02-2013, 10:31 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)