23-11-2012, 11:57 PM
(23-11-2012, 10:48 PM)Dare2204 link Piše:[quote author=orbit link=topic=1377.msg10189#msg10189 date=1353663200]Nisam mu ja pravio strele i sa njima ne odredjuje sa koje strane duva vetar !!! Strele su uz pomoc male osovinice prikacene za cilindricne drske i veoma se lako rotiraju,zbog toga se ne preporucuje izlazak na teren kada duva jaci vetar. Pokusacu da napavim nekoliko snimaka kada budem dosao ponovo u Srbiju i sreo se sa vlasnikom aparata.
Dare da mu nisi ti licno pravio strele ,, ;Dal ti nije dao semu za elektroniku pa si morao da dodjes kod nekog da ti uradi po semi sa geotech foruma sa kolom xr ....... ;D ;D ,dajte budite ozbiljni da to zaista radi detektore bi svi bacili a sve sto ima u zemlji bilo bi pronadjeno sa ovakvim pausalinim mislenjima samo se vidi ono sto nije potrebno komentarisati
Da admine, tu si u pravu. Plemeniti metal MORA da bude u kontaktu sa zemljom.
[/quote]
Hoce malo vetar da ih okrece,ali sto biju na koroziju to nisam video ni jedan aparat da moze da nadje tako...Ja licno mislim da tu nesto fali ili stelovanje ili.....A ove nemaju nikakav kontakt sa zemljom ,,a sad pre mesec dana sam bio u okolini bora i radili sa tim sto dve sonde idu u zemlju,,,,e to mi vec lici na nesto sto moze da pomogne..cak sam i ja probao sa njima da radim i posle 5min sam dobio takvu glavobolju da mi vise nepada napamet da ih uzimam....