21-11-2012, 12:25 PM
abe grants ja prodajem dektore kao tvoj koi ti nalazis na pristojne dubine,objasni tu te dubine pa da puknemo od smeha,znaci posle moj post ti ni si shfatio poentu ili to ne zelis,ja neznam sta da ti kazem,ni si ni prv ni posleden,i stvarno mi zao za takve kao ti,jer dok sfate posle je vise kasno,zato to sam ti rekao najprijatelski,za da ne gubisa vreme,znaci traganje ppo zlato i traganj po lokalitetima SU dve razlicni stvari,imam mnogo pisuvano za ova pa eve i na tebe,znaci ti koga si na nekoj lokalitet,so monetar,i kad ga pretrazues slucajno mozes naci ostavu ako je plitko,dok kad ides po planinima i trazis zlato ti ne mozes sa detektorom pretraziti celu planinu za to ce ti trebati godine,zato tu imas lokator,za njim nadjes potenciajlno mesto pa onda proveris detektorom,i to ne rizikues sa monetarom,jer ako je duboko on tu je bespomosan,znaci treba da imas neka ozbilnija stvar pa da se osiguras,sfati ovo kako dobronamerno,ja ne napadam tvojk detektor,nego to je realnost,jer mi ih pravimo,prodajemo ,testiramo svakodnevno,pozdrav