Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB
metal detektori naravno uvek sam za da se popije pice i razmene iskustva
nebih se bas slozio oko ovoga prostakluci nema u mojim odgovorima nikakvih prostakluka jednostavno odgovaram tako kako se suprotna strana postavi prema meni
nemozes reci da sam tebi licno rekao nesto sto bi te uvredilo ja tebe nisam naveo kao prevarnta ja govorim uopste a kada se obracam tebi licno cinim  to nedvosmisleno ako bi imao dokaze da si prevarant to bi izneo javno
jedino ako neko izvuce neku recenicu iz konteksta pa je okrene u svoju korist to je drugo
hvala na odgovoru
nole dobar si ti lik ali ako planiras da nastavis diskusiju samnom moras dosta da poradis na sebi prvo moras da kontrolises paranoju
drugo sta da kazem jednom pravniku koji na forumu tvrdi da je neko nekoga prevario i na forumu iznosi takve navode
ako imas dokaza da je neko nekoga prevario pravniku sakupis dokaze i presavijes tabak i tuzis sam kazes da je nas pravosudni sistem mocan i pravedan
u suprotnom to sto iznosis takve cinjenice a ako nemas dokaza za to sto iznosis to se zove KLEVETA i jasno je regulisana zakonskim sankcijama cudi me da ti kao pravnik to neznas ....ili mozda i nisi pravnik
nebitno naulazim u vase odnose narodski receno ja sam bacio kosku pa ko zagrize zagrizo je
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Odg: SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB - od bodatajson - 19-11-2012, 07:39 PM
novi " bili" - od bili - 23-02-2013, 03:34 AM
Odg: novi " bili" - od admin - 23-02-2013, 10:31 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)