Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB
Ako ti treba jos neke informacije, nemoj oklevati da pitas.
Ja imam strpljenja za sve, i za one pocetnike koji bi da nadju novcic na dubini od  2 metra kao i za profesionalce od koji ja mogu da ucim.
Ja nisam ni protiv koga, pogotovu ne protiv tebe, voleo bih cak i da se vidimo i popricamo.

Verujem da se ovakve rasprave vode samo na srpskom forumu i da je opet u pitanju ona nasa stara boljka o slozi.

Obicno ne diskutujem po forumima jer nemam vremena, ovde sam se ukljucio zato sto je Bane rekao da ja "obmanjujem ljude".
Da sam hteo da ga eliminisem kao "konkurenciju" ja bih jos pre par godina okrenuo telefon i prijavio ga.
Mene ne interesuje ko radi na crno i kako radi. Neke prodavce na crno cak i licno poznajem, dolazili su kod mene, predstavili se, rekli cime se bave i to je to. Znam i neke proizvodjace rucno pravljenih detektora, i oni su me zvali i rekli ko su i sta su i lepo smo se ispricali.
A Bane me je pre par meseci zvao da bi, toboze, dosao kod mene da kupi Deusa. Ustvari je hteo da spijunira. Zao mi je sto sam tada bio sprecen da se vidimo, naucio bi nesto o poslu da je dosao kod mene. Inace, njega sam video jedan put u zivotu. Kada sam poceo da radim (mozda je to bila 2006) narucio je od mene detektor Minelab Musketeer Advantage, ja sam mu ga nabavio, a on nikada nije dosao da ga kupi. OK, ja sam ga prodao, nije problem, ali to nije bilo korektno prema nekome ko pocinje posao, a ja sam ga tada pocinjao od nule i pazio na svaki dinar.
Ja ne pokusavam da unistim nikoga ali necu da dozvolim da iko prica lazi o meni jer ja sigurno nikoga nikada nisam prevario. Ako takav postoji, neka se javi
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Odg: SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB - od metaldetektori.rs - 19-11-2012, 12:38 PM
novi " bili" - od bili - 23-02-2013, 03:34 AM
Odg: novi " bili" - od admin - 23-02-2013, 10:31 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)