Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB
CIKA NOLE rekoste da ste vi tragac jos od davnina tacnije dok sam ja bio u pelanama vi ste se jos tada bavili ovim hobijem a sada ste trgovac i kolekcionar
DOBRRROOO to je lepo zavidan broj godina i iskustva u ovom hobiju skidam kapu postujem
AJTE MOLEM VAS recite mi jeste li ikada u toj vasoj trgovini arheoloskim numezmatickim i drugim predmetima koji su nadjeni u srbiji na raznoraznim lokalitetima koje ste nasli vi ili kupili DALI ste ikada gosn pravniku platili PDV
dali ste ikada gsn pravniku prijavili nalaz drzavi poklonili nesto muzeju i ako jeste dajte to dokazite
e zbog takvih kao TI ova drzava i drustvo idu ovim putem bane neplaca PDV a ti ga placas jos samo nas ostale da ubedis u to

i jos nesto bane vas provocira posto bane dobro zna dacete da odreagujete bas tako kao sto reagujete svako iole normalan provalice vase isterese i prodavanje mu.a za bubrege
gosn novico bane ima sasvim legalnu prodavnicu uredno prijavljenu i u sistemu pdv ima i lokal ima i pecat ima i fiskalni racun ima i garanciju
ima i prezantacije i testiranje aparata na poligonu gde prisustvuje grupa tragaca i preporucuje baneta za dalju prodaju aparata zato njemu i netreba oglasi sajt ili bilo koja druga vrsta reklame
ovog meseca je prodato 39 aparata sa urednom garancijom fiskalnim racunom placen pdv
i postigao je bas ono sto je hteo da se sami izbalamirate do balcaka
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Odg: SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB - od bodatajson - 17-11-2012, 11:18 AM
novi " bili" - od bili - 23-02-2013, 03:34 AM
Odg: novi " bili" - od admin - 23-02-2013, 10:31 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 7 Gost(a)