Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB
vidis cika novico ja sam za ovu drzavu ucinio i cinim i dan danas zato i nepodnosim umisljene intelektualce pravnike necu ni da komentarisem advokate pravni sistem ma idi bre covece o cemu ti pricas koliko si platio diplomu cika novico nece se lazemo nas parvni sistem vode ljudovi sa kupljenim diplomama i prevaranti koji se kriju iza pravnog sistema e zbog toga smo dovde dosli
svi ostali u nasem okruzenju su otisli ispred nas uradili za svoje drzave i svoje nacije sve da bude bolje
nasi intelektualci pravnici ucenjaci foteljasi filozofi izgubili ste dobijene bitke koje su vodili ovakvi kao sto sam ja postene glupe patriote
jos samo hvali da nam sad odrzite pravno predavanje da je neko drugi kriv a ne sistem ma bezi bre
ja kao polupismena seljacina obican majstor ako nebih doveo u red ovu drzavu i takve kao sto si ti za deset dana evo smem da potpisem samo da sam na vlasti 10 dana netreba mi 100 dana ni sto godina samo 10 dana cika novico
drago mi je ja sam DEJAN DENIC nediplomirani keramicar bane jeste moj drug imam jos puno drugara svi normalni ljudi su moji drugari
sto se tice mojih patriotskih zaluga e moj cika novico ovaj keramicar je dao ovoj drzavi toliko da vi pravnointelektualni ispravljaci krivih drina to nemozete ni da sanjate ali vi to gospodine necete razumeti naravno jer ste navikli da UZIMATE i za propast sistema drustva drzave krivite BANETA mene i narod koji pokusava da prezivi znam da je vasa preokupacija da otmete i poharate sve i svakoga jer svi mi moramo da radimo za dobrobit lopovskog sistema i da placamo pdv i ostale rekete a para NEMA gde su PA PORUCKALI IH PRAVNICI I INTELEKTUALNA ELITA
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Odg: SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB - od bodatajson - 17-11-2012, 10:55 AM
novi " bili" - od bili - 23-02-2013, 03:34 AM
Odg: novi " bili" - od admin - 23-02-2013, 10:31 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)