Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
deus xp // blistol ltc test !!!!
dali valja ili ne nije na meni , ali kod vecine nasih tragaca vlada podela na rucni rad i fabricke modele bugari recimo kazu bugarski detektori i ostali    ,,, jedino kod nas ako neko u srbiji napravi detektor oni se zovu rucni rad  , pa zar se ti fabricki ne rade u vecini slucajeva na isti nacin ko ovi rucni radovi ?  RECIMO Nexus pravi odmetnuti bugarin koji zivi u Engleskoj ali je to za nas fabricki detektor ? eto ja nameravam da se odelim u Nemackoj uz novi dizajn i novo ime gustav proizvodicu rucne radove ali vi to necete znati jer ce se prodavati u nemackoj pod zvucnim imenom i velikom reklamom  sa testovima na jutub i geotechu i sve  prevedeno na engleski jezik , pa cete onda kupovati deus sexsis pro  i hvalicete ga na sav glas a onda cu ga stavim na drsku od metle  i u kutiji od sladoleda i recicete,,mani se orbit da se sa tim igras gledaj sto onaj svaba radi ili ce me tu mnogi ismejavati pa te  pitam Bodo o cemu se tu radi ?  isprobao sam mnogo detektora do sad i igracke i najskuplje modele  ali kod nas zavist problem pravi tako da kad sam pokusao da reklamiram neki od mojih detektora neki me pravili na budalu jer ja zivim u zemlji Srbiji i drze mi pridike ljudi koji su kupili lemelicu pre neku godinu i sve znaju druga grupa su tv mehanicari koji su ogladneli para posto vise niko ne popravlja tv , i pojave se kao sveznalice , ili natkupci koji kupuju gotove detektore iz bugarske postave na wave nalepnice i vise nije vave od 300 evra sad je DESPOT jer nalepnica gle cuda vredi citavih 100 evra  a onda taj prodavac i majstor detektora koji nakon nekog vremena pocinje da misli sam uhh kakv sam ja majstor itd ,, napisao sam ovo posto nemem nameru da vise nista ne komenatisem na ovim nasim forumima !!!!
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
deus xp // blistol ltc test !!!! - od orbit - 12-09-2012, 08:45 AM
Odg: deus xp // blistol ltc test !!!! - od orbit - 05-11-2012, 09:47 PM
Odg: deus xp // blistol ltc test !!!! - od relco - 26-01-2013, 09:13 PM
Odg: deus xp // blistol ltc test !!!! - od D.Blagojevic - 26-01-2013, 09:54 PM
Odg: deus xp // blistol ltc test !!!! - od D.Blagojevic - 27-01-2013, 09:56 PM
Odg: deus xp // blistol ltc test !!!! - od bravorauch - 27-01-2013, 11:18 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)