Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB
ORBIT odlicno pitanje vidim da si dobio politicki odgovor
evo da ti ja odgovorim imas sve te mogucnosti da pre kupovine isprobas bilo koji detektor koji hoces da kupis  na poligonu u realnim uslovima
realni uslovi pritom mislim na testiranje aparata na predmete koji su u zemnji a ne testove u kancelariji i ostale vazdusne testove
ovakvi testovi sluze da uporedite mogucnosti raznih detektora i izaberete koji vam odgovara
a sve to banebeograd umogucava svojim kupcima
ja licno sam bacio brdo para na raznorazne aparate a sve verujuci reklami prodavcima i ostalim gadostima onda obicno bude puknes kintu izdjes sutradan na teren i ceskas se po glavi
zasto aparat nije ni priblizno takav kakvog su ti ga predstavili prodavci i ostali menadzeri raznoraznih firmi

a isto tako znam da i ti dajes mogucnost testiranja tvojih aparata pre kupovine sto je jedino merodavno fer i korektno jer kupac ujedno ima mogucnosti da sam vidi kako se koji aparat ponasa i da dobije savet od tragaca a ne od menadzera u cipelama i kravati koji u zivotu nije izasao na teren ili nedaj boze nesto nasao sa detektorom

dubina detekcije uopste NIJE relevantna i to je fora da kupite detektor ili prilikom testiranja ce vam reci da ako je predmet duze u zemnji ili ako je zemnja drugacijeg sastava ili ako vetar duva sa severa ili ili ili u cemu ima dosta istine na terenu ...ali za test aparata nema
EVO JEDAN test koji pruza iste uslove svim aparatima bez otstupanja ili promene strukture zemnjista velicine predmeta oksidacije i td...
stavite novcic  stavite obicnu ciglu preko novcica nastelujte aparat  kao kada trazite na terenu  uporedite mogucnosti i dubine raznih aparata nema tu nikakve filozofije i nista tu nije relevantno
cigla je cigla novcic je novcic isti su uslovi i i iste su sanse za detekciju date svim modelima
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Odg: SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB - od bodatajson - 29-10-2012, 09:27 AM
novi " bili" - od bili - 23-02-2013, 03:34 AM
Odg: novi " bili" - od admin - 23-02-2013, 10:31 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)