11-12-2012, 09:06 AM
da kazem i ja neku rec o ovim Sladjankovim rasljama; svedok sam onog sto je Sladjanko rekao i sve je istina svuda gde su ga vodile sipke i ukrstale svuda smo nasli po nesto i to nista bezvredno, ja mu licno nebi preporucio da ih prepravlja samo na zlato ili srebro jer na terenima nasim u zemlji ima stvari koji nisu od plemenitog metala a takodje su veoma vredni, pa bi bila prava steta da ih ne otkrivamo. Ja licno mogu da potvrdim da i pojedini skeneri nebi otkrili supljine koje je Sladjankova sprava otkrila, jer sam imao priliku da gledam ne samo na jednom primeru vec na tri cetri primera i nigde nije omanuo pa je cak i meru odredio sto sam ja posle premerio i uverio se u verodostojnost ove sprave i tvrdim da ce Sladjanko onom sto nudi 25000 hiljade dolara sa zadovoljstvom uzeti. A svi vi koji tvrdite da se neko ovde na forumu igra decjih igra ili neko nekog zeza, moje misljenje je da to sto Sladjanko tvrdi nekom obara prodaju svojih nazovimo aparata pa zeli po svaku cenu da omalovazi ono sto je neko zadovoljan sa onim sto ima a nije kupio kod njih. I na kraju mogu samo da kazem SLADJANKO SRECNO U DALJEM RADU I USAVRSAVAJ TU SVOJU SKALAMERIJU DO TANCINA.