24-10-2012, 08:47 PM
(24-10-2012, 07:48 PM)banebeograd link Piše:[quote author=metaldetektori.rs link=topic=1326.msg9509#msg9509 date=1351080670]
@ Banebeograd
Ti nikada ne bi trebao da igras poker. Slabo blefiras. Tvoji komentari, svakom ko se razume bar malo u psihologiju, otkrivaju uplasenog coveka koji propada u tome sto radi. Posebno te odaju ovi dodaci tipa "hihi hehe" u stilu osmogodisnje devojcice, koji su nesuspesan paravan za tvoj strah i zabrinutost jer ti ne ide kako si planirao.
Takodje, cinjenica da stalno pricas jedno isto, i ne odgovaras ljudima sustinski na pitanja flagrantni su pokazatelj da si ti samo jedan obican demagog (Demagogija je metoda kojom se služi demagog; podrazumeva obmanjivanje lažnim izjavama i obećanjima kako bi podsticala strahove publike, izazivala mržnju, pohlepu i paranoju, prim. aut) , doduse jako los demagog bez ijednog argumenta.
auuu dzoni sad si me provalio, ziv sam premro od straha ,
evo bas tim povodom da bi dokazao kako sam se isprepadao organizovacu jos jedan popust samo za clanove ovog foruma koji citaju sve ovo...
evo ovako, odricem se moje zarade od 10% pa tako
za sve vas koji zele da kupe neki detektor sa spiska ovde u oglasu koji sam postavio
treba samo da mi se javite privatnom porukom,
i dobicete
DODATNIH 10% POPUSTA NA SVE APARATE IZ PONUDE....
primer za cene je recimo goldmax sa 27cm sondom je bio 850-85=765...
deus koji je bio 1200 sad je 1080
ps. uslov za kupovinu sa ovim najnovijim popustom je da je nick postojao ovde na forumu pre zapocinjanja ove teme
akcija traje dok ima starih zaliha tj dok ne stigne nova isporuka detektora u kojoj ce mozda biti sve i jeftinije....
[/quote]
Hoce li dobiti fiskalni racun i overenu garanciju ovi sto ti se jave? Obecaj im javno!