Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gluposti: MIlan - Donce
Ma ne brigaj se ti Braco, nemam ja ništa sa tobom niti si ti deo ove priče. Jednostavno se tako pojave po neki trtomudci koji misle da su posisali svo znanje ovoga sveta i počnu da baljezgaju koje kave bljuvotine tek da bi sebi dali neku važnost i rasipaju nam pamet na svaki naš post. Najbolji primer ti je ovaj gde ovaj deran pominje da na mojim slikama ima puno FREJMOVA! Čovek se bavi filmovima i serijama i ajde brže da upotrebi neki izraz iz domena njegovog zanimanja i da ovde nekome soli pamet i još pri tome da preti da će nekoga da raskrinka. Još se hvali nekim informatičkim znanjima, koji su mu u krvi, pazi ti molim te- u krvi? E takve, Plandžija volim da skidam do gole kože i da ostanu bez gaća. Toliko je tehnologija u ovom svetu napredovala da svako ko misli da je ovde ili bilo gde čim uključi kompjuter zaštićen, grdno se vara.
Ja sam ti čovek sa imenom i prezimenom. Nemam se niti od koga kriti niti strahovati baš zato što znam kakav sam bio bar u dosadašnjem životu. Svuda se nalazi i moje ime i svi moji podaci koga interesuje ko sam, odakle sam, gde živim i brojevi telefona - javno svakome na uvid! Prema tome kada se pojavi ovakav, ovome sličan,koji se kao krije iza nekog nika i misli da se nezna ko je i kada počne da trtomudi e  onda stvarno leti perje. Živ ti meni bio prijatelju.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Gluposti: MIlan - Donce - od zeus - 27-07-2012, 11:51 PM
Re: Odg: Legenda o Pop Martinu - od donce - 05-08-2012, 09:36 AM
Re: Odg: Legenda o Pop Martinu - od milan - 16-08-2012, 10:11 PM
Re: Odg: Legenda o Pop Martinu - od milan - 22-10-2012, 09:22 PM
Re: Odg: Legenda o Pop Martinu - od plandzija - 23-10-2012, 06:57 PM
Re: Odg: Legenda o Pop Martinu - od milan - 23-10-2012, 07:20 PM
Re: Odg: Legenda o Pop Martinu - od milan - 29-10-2012, 10:16 PM
Re: Odg: Legenda o Pop Martinu - od donce - 25-01-2013, 03:08 AM
Re: Odg: Legenda o Pop Martinu - od donce - 25-01-2013, 03:23 AM