19-10-2012, 09:50 PM
(19-10-2012, 09:35 PM)banebeograd link Piše:[quote author=metaldetektori.rs link=topic=1326.msg9308#msg9308 date=1350674522]pa nije bas da se ne znamo, znamo se, ali ti imas selektivnu memoriju.
Prvo, detektori nisu obicna roba kao pegla ili frizider, situacija sa njima je drugacija. Ko god se bavi traganjem zna o cemu pricam.
nema veze,
ajde objasni onda u cemu se razlikuje uvoz, posedovanje i prodaja detektora i pegle,
sta je to sto je dozvoljeno za peglu a zabranjeno za detektor
bavim se traganjem pa bi bas voleo da znam ...
sta je to u zakonu sto tebe kvalifikuje za jedinog koji sme da uveze detektor u srbiju?
ps."novice" sad cu i tebi da odgovorim , samo da vidim sta je to novo sa uvozom sto nisam znao, cisto da ne cinim ne daj boze neki prekrsaj

bolje da uvozim pegle da ne nahebem haha
[/quote]
Sad sam se setio ko si! Pa i ne znamo se bas. Ako si tragac, a ne znas kakva je razlika u posedovanju pegle i posedovanju i radu sa detektorom onda ti ne tragas u Srbiji nego u nekoj drugoj drzavi. Ono sto bih ja objasnio o tome nije za javni forum, pravi tragaci ce razumeti. Kao sto rekoh, ne znam sta prodajete ti i tvoji ortaci ali je to sivo ili crno trziste. Ja sam ovlasceni distributer, postujem pravila koja propisuju proizvodjaci koje zastupam, dajem legalne garancije, prilikom uvoza platim porez i carinu drzavi Srbiji i na kraju godine porez na dobit. Ako se bavis legalnim uvozom, reci ljudima kako ti se zove firma, ja svuda pominjem svoju, to je dobra reklama.