03-10-2012, 09:53 PM
(12-09-2012, 11:57 AM)mene_kilo_dosta link Piše:izvinite sto se mesam al smatram da je bagzijev detektor od 500e jako prihvatljiv za nase trziste ako zelite da ne nadjete nista a da se posle jurite sa njim i pljujete po njemu za iste te pare..... znam jednog kolegu koji je kupio njegov pim 2 posle mnogo hvaljenja i pevanja hvalospeva koliko je dobar detektor otisao je na teren zakopao limenku od pastete i na 15 cm dubine je jedva video
toliko smo ga zezali da covek samo sto nije zaplakao....
Slucajno sam video ovaj tvoj komentar pa evo i da dam adekvatan odgovor.
Vidis prijatelju, ti protiv mene i mojih detektora iznosis ozbiljne optuzbe, i to je ok s' tvoje strane...
Medjutim imas li ti neki argument koji tvoje tvrdnje potkrepljuje?
Ja za sada nisam nikom prodao detektor po ceni od 500e kako ti tvrdis!
Tamo stoji trenutna cena od 400e, medjutim isti taj tvoj prijatelj je isti taj PIM-2 uzeo za mnogo mnogo manje para od 400e.
Mene nije mrzelo da nabrzaka izbacim samo isecak video snimka koji se suprotstavlja tvojim neosnovanim tvrdnjama.
Deo video snimka mozes videti na sledecem linku
---------------------------------------------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=_RzDmyJJl...e=youtu.be
---------------------------------------------------------------------------------------
Svako ko je kupio detektor od mene se licno prilikom kupovine uverio u karakteristike istog, a sta ce kasnije ko s' detektorom, i kako da radi ne tice me se.
Na prilozenom video snimku mozes da vidis da isti taj PIM-2 koji ti pljujes bez vecih problema detektuje u VAZDUHU 5 dinara na oko 30cm i 10 dinara na oko 34CM.
Ovo u VAZDUHU sam namerno napisao ukoliko sporis to sto je test radjen u vazduhu!, a objasnjenje je u sledecoj recenici.
Ukoliko i malo poznajes metal detektore, morao bi da znas da PI detektori postizu mnogo bolje rezultate u zemlji nego u VAZDUHU, razlog tome je sto je zemlja daleko bolji provodnik elektromagnetnih impulsa od vazduha.
Lose je tebe neko druze informisao o PIM-2 detektoru, a ako si ocevidac kao sto kazes onda lepo zabelezi sve to kamerom, pa postavi ovde i sve nas lepo nasmej, ja ti se ni malo necu ljutiti vec cu i sam sebi poceti da se smejem ukoliko moj PIM-2 ne bude video limenku na 15cm kao sto ti kazes.
Ziveli
Bagzi