09-09-2012, 10:04 PM
Prijatelju ja imam godina koliko ces ti imati za 30 godina tako da nemam nameru da se igram sa tobom ovo mi je jedan i jedini profil. Moja deca su mi ga uradila. Tako da nemam nameru da se zbog gluposti prepucavam. Ponovo sam ovde jer su me nekoliko COVEKA zamolila.Ne mogu da pohvatam sta sam te naljutio..... ali sada vidim da si ljut sto nisam na tvoju stranu za grad od zlata. Momce ko ce raditi grad od zlata pod zemljom ako ga niko nece videti!? Koliko je taj grad udaljen od najblize prestonice a priznaces u to vreme nije bilo motornih testera i lovackih pusaka da se ljudi odbrane od divljih zivotinja.
Ne zelim da polemisem sa tobom ako imas suprotan stav to je dobro i ti ga slobodno iznesi . Ali nemoj da se ponasas kao da su ti ljudi koji imaju suprotan stav NEPRIJATELJI -- Nismo!! samo iz dijaloga se dolazi do pravog resenja!!!
Veruj mi da ZNAM kako izgledaju tuneli i odaje ispod zemlje!
Pozdrav ali iskren
Ne zelim da polemisem sa tobom ako imas suprotan stav to je dobro i ti ga slobodno iznesi . Ali nemoj da se ponasas kao da su ti ljudi koji imaju suprotan stav NEPRIJATELJI -- Nismo!! samo iz dijaloga se dolazi do pravog resenja!!!
Veruj mi da ZNAM kako izgledaju tuneli i odaje ispod zemlje!
Pozdrav ali iskren