Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ovim kanjonom prolazili su brojni turski karavani
Ja sam cinimi se pominjao samo negativne primere.Da se zna kako ne treba da se radi.Taj teren  okolo plocu si i ti nekad obilazio al kako rece nije moglo da se radi od miliciju  a oce i da prijave  . Ako je admin obrisao moju pisaniju.Pogresio sam  i ispalo je kako nije teo pisac da kaze.tvoj odgovor nisam video  da procitam.Jedino je trebao da ostavi ono za bunari jer je to vazno da ljudi znaju koji se setaju  po  Sesti gabar ,  Korenatac  , jalovik i  Jalovik izvor po krajiste ,Stanjinci po bigarljivo vrelo i oskorusu.Od oskorusu pa prema cetvrtnu livadu cim se prodje vrtaca ima sest bunara otvoreni i urasli vodite red  i ne idite  van put.Ima i jedan bunar na sred put samo poklopen sas jednu plocu  ima mala rupa moze noga da se zaglavi!
Kazes da te ne spominjem . Ko pobedi prijatelju moj stra do smrt njega nista na ovaj svet nemoze da uplasi!A taj stra stra od smrt i od umiranje  je najveci.Svi smo se rodili i svi moramo da mremo.Samo nek ide po red pa kome je dokle sudjeno.I za tebe i za mene je joste rano za to.Vidim i ti kao i ja volis gromovi i ne sebas se od nji.Pozdrav.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Ovim kanjonom prolazili su brojni turski karavani - od zmija - 04-06-2012, 08:56 PM
Re: Ovim kanjonom prolazili su brojni turski karavani - od APIS - 04-08-2012, 09:28 AM
Re: Ovim kanjonom prolazili su brojni turski karavani - od indijana - 05-08-2012, 06:04 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)