22-07-2012, 04:30 PM
Ima u ovoj nasoj lepoj majci Srbiji puno pecina .Neke su istrazene a neke jos nisu.U nekima od njih su prosle samo zivotinje.Dosta ulaza je i namerno zaruseno da se nebi moglo unutra.Prekonoska pecina nije sasvim istrazena i Prica se da su jednom svinje usle u pecinu i izasle na drugu stranu kod Slavujeva Slavijeva iliti Siceva . Mesto gde su izasle se vidi od Sicevackog podruma kada se pogleda gore u stene .Sa leve strane se vidi kolo kamen Ogroman ravan kamen kao tocak a od njega desno ulaz u pecinu.Svake godine je sve veci i veci jer ga stalno ruse trazeci pare.
Da pomenem i Slavinju.. Sprasna svinja koja je tu usla je izasla kod Senokosa.
U svakom poslu koji je zahtevan se nepocinje sa radom hvatajuci se za najzahtevniju stvar vec za najlaksu .Radeci to ima se vremena za razmisljanje i shvatanje celokupnog mehanizma .Da je dobro i zdravo iz mraka bi presli pod jako sunce odmah ... .
Ja sam kao sto reko cist amater i ovaj hobi mi je zanimacija.Neresivih problema nema samo treba imati zdravlja strpljenja i znanja kao i malo srece.Uposlu kojim se bavim sto je veci problem to imam vise volje i strpljenja da ga radim a problem resim.
Gledajte da u zivotu ne pravite probleme vec da ih resavate.Mozda cete imati vrlo malo vremena za sebe ali kozna zasto je to dobro.Pozdrav za sve vas od vaseg Svrlizanina!
Da pomenem i Slavinju.. Sprasna svinja koja je tu usla je izasla kod Senokosa.
U svakom poslu koji je zahtevan se nepocinje sa radom hvatajuci se za najzahtevniju stvar vec za najlaksu .Radeci to ima se vremena za razmisljanje i shvatanje celokupnog mehanizma .Da je dobro i zdravo iz mraka bi presli pod jako sunce odmah ... .
Ja sam kao sto reko cist amater i ovaj hobi mi je zanimacija.Neresivih problema nema samo treba imati zdravlja strpljenja i znanja kao i malo srece.Uposlu kojim se bavim sto je veci problem to imam vise volje i strpljenja da ga radim a problem resim.
Gledajte da u zivotu ne pravite probleme vec da ih resavate.Mozda cete imati vrlo malo vremena za sebe ali kozna zasto je to dobro.Pozdrav za sve vas od vaseg Svrlizanina!