25-01-2011, 03:22 AM
ovo što si mi ti dao za pavlov kladenac, nema blage veze sa pojmovima koji se traže kod mene, a vezano je za pojam Pavlovog kladenca. Tek koliko da znaš,u međuvremenu sama igrom slučaja,sasvim mahinalno našao tvoj prvi opis za Pavlov kladenac. pisanija se nastavlja dalje otprilike ovako , posle ovog tvog Suvi potok Sipaj vodu na vrh njegov i gde pada voda tamo....................., mislim da nema potrebe da ti dalje navodim sta piše,a ako hoćeš daću ti ceo opis. Taj Pavlov kladenac ne tražim kao i ovaj drugi, ako baš hoćeš,naći ću i taj opis pa ću ti dati ostatak, ali mi treba možda ceo dan dok sve ne ispreturam. Sve ja to drug moj imam, kada me već vučeš za jezik. Imam ali me ne interesuje jer su to sve suvoparni prepisi i lažnjaci. Konkretno tražim Pavlov kladenac gde se pominje u kontestu da je na njihovom putu ka.....(ako već neznaš neću ti ni reći) "poslednja voda ka njihovom pentranju dalje" znači, ništa od ovoga što si ti naveo da bi trebalo biti oko Pavlovog kladenca nadalje i nikakve ostave koje se kako u ova dva tvoja ,još u barem desetak drugih pominje u kontestu -Pavlov kladenac! Dalje......