14-05-2012, 11:51 PM
Sto se toga tice Milane potpuno si u pravu. Tajnu treba cuvati i pokazani znak ne odati . Mesta koja se traze a pokazana su mi od mestana nisam i necu odati gde su. To tako stoji godinama i jos nista nismo dirali.Na nekim mestima znam tacno sta je zakopano ali zelja mestana je da se to nedira a razloge su mi i rekli.Ja to postujem i to necu pogaziti. Skoro sam bio u poseti svom prijatelju gore iako je proslo od prvog mesta koje mi je pokazao vise od deset godina ni ono a ni druga mesta ostala su nedirnuta. Kladanci koji su nekada postojali su presusili i zatrpani su putevi su sada na drugom mestu .I da prodje neko tuda sa dobrim planom mesto nece naci u to budite sigurni. ..
Ako smem da primetim kosac je korektan.daje samo onoliko koliko je potrebno da se dodje do cilja a da ne bude izigran.Oprezni ljudi su inteligentni.Ja to postujem!
Ako smem da primetim kosac je korektan.daje samo onoliko koliko je potrebno da se dodje do cilja a da ne bude izigran.Oprezni ljudi su inteligentni.Ja to postujem!