13-03-2012, 07:04 PM
Bane nemoj ni da mislis o kupovini superskana JER BI MORAO BAR POLA GODINE DA IDES NA OBUKU !!! Toliko bisera sam procitao na jednom mestu da sam se ismejao za celu ovu godinu prvo hibridni dizajn majko mila drugo nije mi jasno sto foster vise ne proizvodi ovaj zver od detektora Pa Snesko Eric Foster ima oko 80 godina covek je u penziji a drugo on nikad nije imao proizvodnu liniju on je bio konstruktor ponajvise pi detektora a poznat je po tome sto su njegove ideje posle implementirane u pi detektore sa GEB ---- balansom popuut gp serije gde na jednom mestu Eric sumnja da mu je Bruce bez njegovog znanja na neki nacin krao njegove patente koji nisu bili zasticeni , e sad pomalo pomaze whites konkretno ucestvovao je u projektu Tdi njegovi detektori su radjeni rucno i u vrlo malim serijama , tako da to u grckoj i ako jeste superskan mozda bude samo kopija a nikako novi detektori , sledeca stvar hibridni ... sta to to su pi detektori koji koriste dva tri kanala i vise semplova sa manjim vecim pauzama koji se mesaju i dobija se efekat odbacivanja zemlje i gvozdja donekle ... hibrid bi bio da je nesto kombinacija dva pi detektora ili pi sa kombinacijom vlfa a taj hibrid je patentiran ove godine pre oko mesec dana po prvi put tako da nikako nece da moze da bude hibrid pozdrav !!!!