Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stare varalice u novom ruhu - forum kakootkriti.com ili forum zakopanoblago.com
Dobro vece dobri ljudi!

Hocu da podelim iskustvo moje druzine o jednom sajtu nalik ovome i slican ostalima. Ovde nije rec o nepoverenju ali bi posetioci trebalo da znaju.

Davne 2007 godine kada smo bili u punoj snazi i spremni da idemo za sakrivenim blagom i na mesec ako zatreba. Imali smo opremu, detektore, oruzje, orudje za kopanje, vozila, para jedino nismo imali pravih pisanija. U to vreme je internet bio u povoju i pretazivanjem smo nasli sajt kakootkriti.com sa nekim opisima i sa odlicnim uvodom. Listajuci sadrzaj nasli smo odeljak gde je moglo da se kupe zbirke opisa za istocnu srbiju, ako me secanje dobro sluyi 4 knjige su bile u pitanju cena za zbirku opisa uopste nisu bile male.Od njih smo preko telefona dobili uveravanja da je sve to orginal, da mu je to ostavio deda koji je dobio od njegovod dede a on od KAPETANA KOCE. Mi tako zeleni sakupimo para za dve zbirke, stupimo u kontakt sa njima narucimo platimo preuzmemo i bacimo se u akciju.

5 narednih godina smo tumarali vrletima nase lepe zemlje ali ne nadjosmo ama bas nista, na terenu smo se sretali sa drugim tragacima i normalno razgovarali i razmenjivali informacije. Poslle nekoliko godina u Pirotu smo se sreli sa jednim starim tragacem koji nam je odmah rekao da se ti opisi lazni i da ih neki bugarin iz sofije pravi i salje u srbiju. Nama je to bilo toliko cudno da smo tog coveka ubedjivali da nije tako, dok nam se on smejao i na kraju rekao -- ja vam rekoh i vi kako ocete --. Posle nekog vremena upoznali smo jednog coveka iz nisa koji nam je odmah rekao da je vidjao te opise i da su kupljene preko sajta kakootkriti.com i da su lazni. E tada smo vec posumljali i pitali kako to zna. On nam je rekao da to prodaju neki ljudi iz Bora, da je jednog od njih ostavila zena da je on skrenuo sa zivcima i da nije bas uracunljiv i da ima pricu da mu je Kapetan Koca bio daleki rodjak i da on poseduje celu njegovu zbirku.

Kada smo se povratili od soka i ukapirali da smo prevareni, pokusali smo da kontaktiramo one koji su nam te zbirke i prodali ali nismo uspeli da ih nadjemo sajt je bio ugasen a brojevi telefona nisu vise bili u funkciji a mi smo ostali kratkih rukava pet godina tragajuci po rasznim bespucima. Da smo tada mogli da nadjemo te prevarante ko zna sta bi bilo a sada vise nije ni bitno bilo pa proslo.

E sada zasto sam sve ovo napisao!

Pre nekoliko godina pojavilo se nekoliko foruma i sajtova o zakopanom blagu, najvise paznje su privukli skriveno i zakopano blago. Kada se pojavio sajt zakopano blago odmah nakon ovog odmah sam primetio da je uvod, raspored na sajtu, anketa i nacin pisanja isti kao i kod sajta kakootkriti.com sto me je odmah navelo da se registrujem i pratim nebi li mogao da saznam da li je isti vlasnik u pitanju. Posle kraceg vremena citajuci ovde i tamo pojavio se vlasnik foruma, gle cuda iz okoline bora, a jos bitnije i to je cesto promovisao kocu i njegovu krainu. Znaci ubedjen sam da se radi o istim ljudima koji su me nekada prevarili i  zato sam zeleo da ovo podelim sa vama kako ne bi prosli kao mi!

Kako je izgledao nekada sajt kakootkriti.com mozete videti na sledecem linku https://web.archive.org/web/200708200837...kriti.com/
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Stare varalice u novom ruhu - forum kakootkriti.com ili forum zakopanoblago.com - od Gremlin - 07-02-2019, 07:54 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)