05-09-2018, 03:33 PM
(05-09-2018, 02:24 PM)coky75 link Piše: zato sto sam se usro na babinu guzicu,eto zato.
Šta se desilo, podeli iskustvo da neko još gore ne strada osim što bi se uneredio.
(05-09-2018, 02:24 PM)coky75 link Piše: ok,2011 sam pitao u pp plandziju za pavlov kladenac,rece da je odradjen,sto ja sumnjam da je skroz odradjen.
Ili putuješ kroz vreme ili menjaš registracije ko gaće. Ovaj nik ti je registrovan ove godine, nikako mi nije jasna ta potreba da se "reinkarnirate" iz sezone u sezonu.
Elem,
kažeš PAVLOV KLADENAC i veli Plandžija odrađeno pa mogao bi onda pošto je potpuno odrađen i zna pouzdano da jest da nas odvede na odrađeno mesto, pojedemo, popijemo počastimo se izveselimo i PAVLA skinemo ODRAĐENOG sa dnevnog reda.
(05-09-2018, 02:24 PM)coky75 link Piše: nemam nameru nikog da odbijam od ovoga,mogu samo da pomognem,pa stim u vezi sam napisao da je opasno,zbog mnogo cega-razmisli strsljen..
Kako da čovek početnik govorim o novom kolegi uopšte razmisli kad mu nije dat nijedan argument osim "mnogo čega" a ono što je pitao osnovno gde se nalazi taj toponim nije mu odgovoreno.