Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ZNA LI KO KAKO SE KORISTI RASKOVNIK U PRONALAZENJU ZLATA
pokojna baba neka je bila vlaska vracara pa znam dosta toga,jer sam provodio vreme sa njom skupljajuci materijal  za knjigu.....
SAMO STE UNISTILI TU LEKOVITU BILJKU KAO I MNOGE KORNJACE A DA NE GOVORIM O OSTALIM GLUPOSTIMA KOJE LJUDI KORISTE DA NASLI ZELJENO,SAMO DA DODJU DO TOGA BILO STA DA JE U PITANJU
ALAVOST I POHLEPA NEMAJU I NE POZNAJU GRANICE U SVEMU...
da ne pominjem okultne radove i simbole e tek toga ima VISAK svuda u svemu,ali svuda okolo nas
taj cuveni raskov za koji mnogi misle da ce im pomoci u nalazenju necega ili otkljucati nesto e pa jbg gresite to nije tacno...ZNAM PROVERENO
ovako a ove reci ce vam potvrditi svako ko se razume u magiju ili okultno a da nije budala neka...
ovako
pokojna baba je imala u dlanu ruke malo bice kao covek od 1 do 2cm
kad gledas mislis da je neka izraslina ali nije
lici na raskov sa planine ali nije
ali je govorila da je travka da bi laike i neuke otkacila od sebe sa alavim pitanjima ODAKLE TI I DAJ MI ITD...idi pa uberi 8)
ko zna nesto vise i bavi se necim sa viseg nivoa svesti e taj zna sve sta sam rekao i hteo reci
U PREVODU
MANI TE SE LJUDI GLUPOSTI
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Odg: ZNA LI KO KAKO SE KORISTI RASKOVNIK U PRONALAZENJU ZLATA - od Lovac na blago - 25-08-2013, 06:51 PM
Odg: ZNA LI KO KAKO SE KORISTI RASKOVNIK U PRONALAZENJU ZLATA - od termatata - 13-11-2017, 11:14 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 6 Gost(a)