22-10-2017, 10:43 AM
Krusarac bravo i ja sam zahtevao da srbi ako su srbi pisu na maternjem jeziku ali sam dobio po nosu od administratora,jer 80 posto pisu na bugarskom i makedonskom te samo oni sebe razumeju bokle ih k...c za druge koji to nerazumeju,a admin mesto da me podrzi da svako pise tako da se razumemo medjusobno jos me napadne i ja ispadoh kriv zato sto sam srbin i sto nerazumem bugarski ili makedonski,ispadoh ja nacionalista,i covek koji se podsmeva tragacima srbima koji pricaju na bugarskom ili makedonskom,onog himovica ne razumem ni 5 posto dok ga apis savrseno razume,a apis negde pise normalno srpski a nekad u dijalektu bugarski koi da je u bugarsku isao u skolu i nista ga nerazumem,AMA SRBI GOVORITE I PISITE KAO VUK STO VAM JE REKAO A NE PO BUGARSKI,I JA SAM IZ BVANATA PA SVOJE POSTOVE NEPISEM NA RUMUNSKOM JEZIKU NEGO BRATE NA SRPSKOM DA ME SVI RAZUMEJU nekazem za rupu dupka,za izvor kladenac,za vodopad ripaljka,za prljavo strokav,za pisanje,mocam,za ubistvo utepam nego onako kako me ucili u osnovnoj skoli na mom maternjem jeziku,ovo ovdee nbema smisla bas zato sto ovaj i ovakav forum ne cine samo ljudi iz pirota,svrljiga,leskovca..... oni nisu bugari niti im je maternji jezik bugarski a opet polovinu izraza i reci pisu na bugarskom.molim bez uvrede gospodo tragaci ali to je cinjenica,pisite da vas svi razumemo,ili ste se pobugarcili i zaboravili svoj vekovni jezik SRPSKI