31-08-2017, 11:10 PM
BrankoV zanimljiva informacija.
Kako šta sam rekao za te muleške glave se nemože ništa,a ako se tamo treži neka crkva ili nešto drugo možda može i da se nađe,ja za to nemam ništa ali evo hanter poznaje dobro taj teren i možda ima neku šansu.
Ta crkva kako šta kažeš možda danas nepostoji- ali bila nekada.
Mora da se uzmu u predvid razno razne priče i dokazi i tako da se dođe do istine.
Ti imaš opise za to mesto i vredi da se nešto i proba.
Moraš da nam daš od dakle da se krene. Magaza sa muleške glave je zatrpana.
Ako ima nešto drugo šta može da se obradi onda u redu.
To je dosta zanimljiv teren i bez frekfencije na ljudi,tako da ako misliš da nešto se može, i ako imamo tu sreču da se to nađe onda i da se obradi nije problem bezbednost je zagarantirana.Neznam šta drugo da napišem osven jedan veliki pozdrav do tebe i hanter.
pozz...
Kako šta sam rekao za te muleške glave se nemože ništa,a ako se tamo treži neka crkva ili nešto drugo možda može i da se nađe,ja za to nemam ništa ali evo hanter poznaje dobro taj teren i možda ima neku šansu.
Ta crkva kako šta kažeš možda danas nepostoji- ali bila nekada.
Mora da se uzmu u predvid razno razne priče i dokazi i tako da se dođe do istine.
Ti imaš opise za to mesto i vredi da se nešto i proba.
Moraš da nam daš od dakle da se krene. Magaza sa muleške glave je zatrpana.
Ako ima nešto drugo šta može da se obradi onda u redu.
To je dosta zanimljiv teren i bez frekfencije na ljudi,tako da ako misliš da nešto se može, i ako imamo tu sreču da se to nađe onda i da se obradi nije problem bezbednost je zagarantirana.Neznam šta drugo da napišem osven jedan veliki pozdrav do tebe i hanter.
pozz...