31-08-2017, 08:52 PM
Postovani g.Crni1,
izvinite ali sam posle svega potpuno zbunjen i vise neznam o cemu pricamo.
Na ovoj temi o Egipatskom zlatu,Vi spominjete pecinu sa Suncem i spominjete Gamzigrad i put za Vidin,a sada posle ovih referenci sa rekama i planinama u cijoj blizini je ta pecina vidi se da je to daleko severnije pa neznam zasto se uopste spominje Gamzigrad i put za Vidin.
Takodje sada se i Knez Lazar dovodi u vezu sa tim,ali ni to nerazumem.
Znam za Lazarevu magazu kod Gonjackog Manastira,ali samo kao pricu bez detalja.
Sto se tice Milutinove magaze i onoga sto opisujete ovde,pitao sam da li je to Miljkovac zato sto ste to isto pisali za Miljkovac kod Nisa i tada ste spominjali onaj barjak i maglu koja se javlja i coveka koji Vas je vodio da to vidite.Sada pak ispada da nije Miljkovac i da je to premesteno.
Eto malo sam zbunjen,pa ako hocete pojasnite sta je sta.
S postovanjem,
Vudi
izvinite ali sam posle svega potpuno zbunjen i vise neznam o cemu pricamo.
Na ovoj temi o Egipatskom zlatu,Vi spominjete pecinu sa Suncem i spominjete Gamzigrad i put za Vidin,a sada posle ovih referenci sa rekama i planinama u cijoj blizini je ta pecina vidi se da je to daleko severnije pa neznam zasto se uopste spominje Gamzigrad i put za Vidin.
Takodje sada se i Knez Lazar dovodi u vezu sa tim,ali ni to nerazumem.
Znam za Lazarevu magazu kod Gonjackog Manastira,ali samo kao pricu bez detalja.
Sto se tice Milutinove magaze i onoga sto opisujete ovde,pitao sam da li je to Miljkovac zato sto ste to isto pisali za Miljkovac kod Nisa i tada ste spominjali onaj barjak i maglu koja se javlja i coveka koji Vas je vodio da to vidite.Sada pak ispada da nije Miljkovac i da je to premesteno.
Eto malo sam zbunjen,pa ako hocete pojasnite sta je sta.
S postovanjem,
Vudi