23-04-2017, 11:39 AM
Drugari nese mnogo filozofirajte i ispitujete novi i naivni tragaci da nasedaju na stare trikove i smicalice.Ako imate planove,opise sto pitate gde je mesto sta ima itd .Dragi tragaci amateri upamtite da ovi sto pitaju kao dobrocudni prosti oni su prevejani na vise sita jer sam iskusio kad sam i ja bio amater.ZAPAMTITE svaki znak koga neko trayi on je u opisu opisan npr.bukov dol,medju mesta zanoge i maciste,dupni vrh i gubislav naodise bukov dol,ima kaleto,trazi podkovu i edin ibrik ida ne pisem jos dve vodenice i desetak opisanih obelezjja drugih znakova.Dakle Zelengradsko je tu ne nego ovamo au ne tamo je a nema znak na bigarljivu plocu duga 160sm deb 30sm sirine98sm nacrtan covek sakat bey ruke odnosno nema od clanak dalje ruke kao instopala od glezja noge.PA NEMA jer znalci zalutali.Da skratim moje gluposti,Zelengrad je vo balgarija i tu je VALCAN vojvoda ostavio 1100 oka koje je kasnije preneo u Jevrejsko kale a kasnije sve to medju dva kaleta nadubini30m.Ida se ne ubedjujemo ko od ovoga nesto nauci okej a ko ne opet isto...bez uvrede poz TRZ