15-02-2017, 09:56 AM
prodje zima,lagano.A mnogo maste,price nadanja,ima,znakova,planova,puteva itd. ATILA JE KRUPNA STAVKA. ZNAM COVEKA KOJI JE ISKOPAO PA IMA 17,18 MET U DUBINU,SA 5,6 MET U SIRINU.Pa veca rupa nego kad su arkan i pavkovic itd jos neki radili na TE VASE KRAJEVE ZA KOJE VI IMATE SIGURNE MAPE,JOS PRE 20G....Pa ljudi ocistili cela brda sa mehanizacijiom,a znaju to neki odavde,zar ne? A za ovaga sto iskopa rupu trazeci ATILU PA NIJE mi bilo dobro od price a kamoli od takve rupe.A tih rupa ko rovova ima ohoho mnogo 8) ima gde sam navodio nesto,ALI ME NEKI NADUVASE,kvarim nesto ili ko zna sta je u ?...
DOK NADJEM VREME PUSTICU NEKE SLIKE DA MI NEKI MUDRACI ODAVDE DAJU ODGOVOR STA JE STA TACNO I KAKO BILO NA NEKIM MESTIMA.BEZ LJUTNJE,ALI POLA VAS OVDE PREPRICAVA TUDJE PRICE KOJE SAM I JA CUO I U PAPIRE GLEDAO,MAPE ITD....
DOK NADJEM VREME PUSTICU NEKE SLIKE DA MI NEKI MUDRACI ODAVDE DAJU ODGOVOR STA JE STA TACNO I KAKO BILO NA NEKIM MESTIMA.BEZ LJUTNJE,ALI POLA VAS OVDE PREPRICAVA TUDJE PRICE KOJE SAM I JA CUO I U PAPIRE GLEDAO,MAPE ITD....