02-02-2017, 10:49 PM
pa dobro bre try ako to sokocalo ima takav laser kuj moj ce nam onda papirici i koya od krave tj mape.jel pakav li je tek onda laser sto ga koriste pojedini sateliti il da kayem ako vec niste culi,mislim da jeste.jer se koristi bas ya takve dubinske stvari tj koristili ga ya otkrivanje pecina jos pre 17god ya avganistan kad su lovili talibane itd...ynam po nesto jer sam dosao iy jordana pre 7g i sve sto vi pricate deluje mi smesno.BEY UVREDE,CAST SVAKOME.A NE RECE LI NEKO TU OD VAS DA SU NEKI VELIKI ODNELI SVE,A DALI VAM LAYNE MAPE TJ NEKI DEKA IH NA KRAVLJU KOYU STAMPAO JOS OD 1995G.AJMO TI VELIKI SU BILI,A NEKI NISU NI YIVI.....PA KOJI SU TI TOLIKO VELIKI.JEL POMINJETE VOJNE AKCIJE IL NEKE CIVILE SA TAKVIM AKCIJAMA.IMA ISTINE I TO MLOGO A POGOTOVO SA LAYNIM MAPAMA.JBG YAO MI JE AL JE TAKO
Kolega, bio sam mišljenja da će te sami primetiti da vam je tastatura ne adekvatno setovana.
Odnosno sve je u redu samo probajte da zapamtite raspored znakova jer vama izlazi "Y" kad god kucate "Z".
Takođe, ukoliko vam nije opterećenje i postoje uslovi mogućnosti pokušajte na početku rečenice staviti veliko slovo, jer time čitaocima vaših postova pomažete da lakše vide gde vam počinje nova misao.
HVALA!
Moderatorska sekcija
Kolega, bio sam mišljenja da će te sami primetiti da vam je tastatura ne adekvatno setovana.
Odnosno sve je u redu samo probajte da zapamtite raspored znakova jer vama izlazi "Y" kad god kucate "Z".
Takođe, ukoliko vam nije opterećenje i postoje uslovi mogućnosti pokušajte na početku rečenice staviti veliko slovo, jer time čitaocima vaših postova pomažete da lakše vide gde vam počinje nova misao.
HVALA!
Moderatorska sekcija