Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Metal detektori i njihove funkcije
Crni1 prijatelji  rimski bastun je napravljen od staklene epruvete duzine 60cm i otvra 1,5cm (supljine) na jednom kraju se stavi 7 8 cm cevka a moze od  mesinga,bakra ili srebra pa cak i zlata Koja ulazi u stakleni cilindar, ona se zatvara  sa obe strane lemljenjem mislim na tu cev od (recimo ) bakra i ostavi mesto za osovinu na koju ce da lezi ova staklena cev odnosno to je prazniina od 2cm izmenju ove ugurnute metalne cevke a na ru prazninu lezi rukohvat . a sada opet se vracamo na  staklenu cev  i opet guramo cev od opet 7 8 cm staklenu koja je puna  MEDICINSKE GLINE . reko smo izmedju te cevi i od stakla sa glinom koju nazivamo BAZA i lokatora tj  onu metalnu cev .Na  prazninu medju njih stavljamo BAKARNU CEV na kojoj lezi staklena cev sada pravim o rukohvat odnosno ELEVATOR , opet hira bakarna cev u kojoj ulazi ova prethodna sto na nju lezii staklena  , on je duzine do 20cm  i u nju ulazi ova pr va koja je pricvrscena za staklenu cerv .MI  smo sada dobili drzac  i u njeg osovinu koja drzi staklenu cev a podmazana GUSCIJOM MASCU odnosno napunjena ona se OSCILIRA  tj Okrece  u kom pravcu ima nesto da je vuce . Dati u prostim sve je to  slicno Sipkama , rasljama koje drze u ruke i one se okrecu samo sto su one napravljene od samo MESINGA ili DUR ALUMINIJE i BASTUN njegova prednost je da moze do 200m  da locira samo zuto.To sam ja skoro  nap.. i jos ga isprobavam .
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Metal detektori i njihove funkcije - od Mica - 02-02-2017, 10:48 AM
Odg: Metal detektori i njihove funkcije - od termatata - 02-02-2017, 11:51 AM
Odg: Metal detektori i njihove funkcije - od crni1 - 02-02-2017, 12:03 PM
Odg: Metal detektori i njihove funkcije - od Mica - 02-02-2017, 02:24 PM
Odg: Metal detektori i njihove funkcije - od Mica - 02-02-2017, 02:32 PM
Odg: Metal detektori i njihove funkcije - od crni1 - 02-02-2017, 04:20 PM
Odg: Metal detektori i njihove funkcije - od termatata - 02-02-2017, 06:57 PM
Odg: Metal detektori i njihove funkcije - od Mica - 02-02-2017, 08:35 PM
Odg: Metal detektori i njihove funkcije - od termatata - 02-02-2017, 10:49 PM