Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Metal detektori i njihove funkcije
Evo i ja par reci da kazem o kako ih ja nazivam aparatima za pretragu.Ja sam prvi imao GARET 3 jois pre 30 godina . Sa kim sam nasao na dubini od  metar  racunajauci pola metra kamena a drugi pola u zemlji . To je bilo  celik koji se kove na hladno odnosno sluzio u to vreme pre  200 godina za izradu nozeva,sablja,jatagana kako su mi objasnili u muzeju .Od tada pa do sada znam maltene sve aparate pa i GEO koji sluzi za otkrivanje potonuca kota  kod geometara . Namena ima dobru dubinu i kada naidje na cvrsti predmet kao kamen njegova moc tu stane . Moje licno misljenje je da su svi  aparati koje mi koristimo napravljeni na model MINO DETEKTORA. Za vojne svrhe.Pre dvadesetak godina sam razgovarao sa covekom iz Bugarske potkovan i to dobro znanjem za ovo sto trazimo .Evo sta on rece ' Sve sto je bilo ostavljeno je i odneto i to od strane velikih .. Ne smem ih nabrajati . Zato najbolje kupi 100 do 200 eura neki mali detektor pa pravac kale, lopata i kopac  kopaj i proveravaj  jer jos tu se moze naci po koji komad . Tacni prepisi postoje ali su pusteni u promet kada su ispraznjene ostave ' Sada se sluzim jednim malim fiserom i za daljinu imam rucno pravljeni rimski  BASTUN a on je sluzio jos rimljanima  jer u sebe sadrzi silicijum i metal koji trazis pa i on nije mnogo pouzdan . Zato radite zabavljaj te se zelim vam srecu i dobro je verovati u ono stop radite .ali nemojte  brukati tidje jer svako ima pravo na svoju nadau i na kraju samo uzmite pa ima bogatih ljudi koji mogu da kupe i detektor od 100  ili 200 hiljada eura . kad bi jos postojalo  ono nase pod znake ,pored znake ima ga u svakoj nasoj glavi. POZDRAV
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Metal detektori i njihove funkcije - od Mica - 02-02-2017, 10:48 AM
Odg: Metal detektori i njihove funkcije - od termatata - 02-02-2017, 11:51 AM
Odg: Metal detektori i njihove funkcije - od crni1 - 02-02-2017, 12:03 PM
Odg: Metal detektori i njihove funkcije - od Mica - 02-02-2017, 02:24 PM
Odg: Metal detektori i njihove funkcije - od Mica - 02-02-2017, 02:32 PM
Odg: Metal detektori i njihove funkcije - od crni1 - 02-02-2017, 04:20 PM
Odg: Metal detektori i njihove funkcije - od termatata - 02-02-2017, 06:57 PM
Odg: Metal detektori i njihove funkcije - od Mica - 02-02-2017, 08:35 PM
Odg: Metal detektori i njihove funkcije - od termatata - 02-02-2017, 10:49 PM