29-09-2016, 08:18 PM
(29-09-2016, 01:45 PM)robinhud link Piše: Kolega, samo mi citiraj ovu tvoju recenicu koju sam ja navodno negde napisao : "dal neko ima nesto gde se pominje znak petao".Kolega moja greska nisam lepo razumeo, sad shvatam da ti ne trazis nekog ko nesto ima za tog petla vec iskljucivo I samo originalan plan, e sad kako da ja znam sta je original u onome sto posedujem, dal plan mora da bude na jarecoj il zecijoj kozi Il mora da svetli u mraku da bih ti dokazao! Il treba samo da ti posaljem pa da ti lepo vidis dali ti odgovara da bude original ili ne! Da ljudi ne pomisle da ti postavljam pitanja kao sto ti mislis da bih otkrio famoznu lokaciju koju samo ti znas a koja je koliko sam razumeo jos I zatrpana ili sklonjena, a koju cu ja da otkrijem ako ti odgovoris na jedno pitanje, sto je po meni suludo, pitao sam jer u onome sto ja posedujem treba da ima petao ali I vodopad sa znakom ribe, klesana crkva, tri panice…Ako to ima kod tebe na terenu da se nesto zavrsi na obostrano zadovoljstvo! To je bio razlog zasto sam ti postavio pitanje javno na forumu, niti sam ti slao privatne poruke niti je meni neko od kolega sa foruma slao poruke vezano za ovu temu!
E moj kolega XXXXXX plasim se da si postao paranoican!
Navođenje ličnih imena nije dozvoljeno pravilima foruma.
Moderatorska sekcija