29-09-2016, 06:41 PM
(29-09-2016, 02:58 PM)Administrator - Mudrac link Piše: Поштовани "Робин Худе" ......... могло би се протумачити да сте Ви неко ко је "прогнан" са овог форума :-)
Postovanje Mudrace sa moje strane jos vece,
Eto vidite da Vi sami iz prve pogresite u "protumacenju" ! Ko zna na koga Vas ja podsecam od tih Vasih "prognanih" ?
Kada shvatite da nisam ovde ni sa jednom zlom namerom ili da nekoga vredjam ili provociram, onda ce te disati punim plucima. Ako cemo sada umesto korisnih reci ili postova koristiti ono "Potrega za Sreckom", onda je najbolje da uopste prekinemo ikakvu diskusiju? Vi "progonite" nekoga ko nije po meri i onda je cista situacija na forumu?
Nisam proganjan do sada i ne vidim zašto bi me neko "prognao" sa ovog foruma i sa kojim razlogom? Sa nekime ste me zamenili svakako, ali ne treba gubiti vreme sa time bar sa moje strane da Vam se sada trebam pravdati ko sam , odakle sam i sta sam. Taj na koga mozda mislite sigurno nisam, hajde da se ja i Vi okladimo u jednu bogatu večeru sa svim akterima koji su napisali i jedan post na ovu temu? Pa ko izgubi placa svima bogatu veceru!
(29-09-2016, 02:58 PM)Administrator - Mudrac link Piše: Поштовани "Робин Худе" Ваш псеудоним је баш занимљив
Jeste zanimljiv je i sam govori za sebe - POGADJAM UVEK U CENTAR !
To u prevodu znaci da niti ocekujem da meni neko skida zvezde niti da ja nekome skidam zvezde ili da se jedni drugima ulagujemo ili dodvoravamo, pisuci ovde po forumu ulizne postove da bi neko bio zadovoljan. Sta na um to na drum, je moja parola ali naravno civilizovano i bez vredjanja ili omalovazavanja.
(29-09-2016, 02:58 PM)Administrator - Mudrac link Piše: Што се тиче фамозног петла, нечија фотографије не може указати на тачну локацију петла па самим тиме не може никако угрозити онога ко зна локацију. Што се тиче постављања нечијег описа то познаваоцу локације може донети доста користи
Opet pogresna procena sa Vase strane. Da ne mislim da ce ugroziti ja bih postavio tu fotografiju jel te? Zasto bih se vrpoljio kao mlada prve bracne noci ?
Aha : "Што се тиче постављања нечијег описа то познаваоцу локације може донети доста користи !"
Opet greska u koracima. Ko je trazio od Vas da postavite opis? Spomenuo sam makar i jedan jedini kvadratni centimetar celog tog Vaseg opisa a posebno sam insistirao na tom "pevcu-svraki". Samo njega naslikajte eto kao dokaz bar necega sa tog originala. Niko nije trazio ceo opis, opet izvlacenje nekih kontesta bez argumenata. Samo razmisljate svi negativno jer nemate ama bas ni predstave kako taj dokumenat izgleda a tek da iz njega nesto izvucete da bi postavili na forum. Ja sam otvoreno kazem da bi postavljanje fotografije sa pevcom, nanelo stetu a ja znam zbog cega i necu obrazlagati razlog.
(29-09-2016, 02:58 PM)Administrator - Mudrac link Piše: Робине зашто мислиш да је баш твој певац прави, траже га у свакојаком облику негде кукуриче, негде је у питању само глава, негде је мало другачијиVeoma dobro pitanje koje ste mi postavili i time dali sami sebi odgovor bez da ista kazem vise.
"Svi ga traze u svakojakom obliku" Pa naravno da ga ljudi traze u svakojakom obliku jer su neki za nekoga pevca culi pre mozda godinu dana dve a stare kuke i tragaci znaju za to vec decenijama.
Da neko ima ikakav dokumenat o pevcu koji kukurice od svih tragaca iz Srbije i Makedonije , pa mozda iz nekih iz Bugarske, onda bi se pojavio takav sa nekim argumentom da zaista postoji i najvise da IMA ta dokumenat. Na zalost takav se jos nije pojavio, vec se , sistemom repetitora od more posrednika prenose podaci od usta do usta. Licno ne sumnjam da mozda ne postoji covek koji je "prva ruka" ili direktan kontakt sa vlasnikom dokumenta ( ako uopste postoji), ali svi oni koji sebe vide vec "unapred prevarenim " ili od vlasnika dokumenta ili od strane vlasnika lokacije strepe da spoje , za njih nespojivo. To je bolest i anamneza neuspeha u ovome sportu - nepoverenje !
Na zalost vlasnik dokumenta , po svemu sudeci i na osnovu i mojih saznanja od pre 20 godina nije sa prostora Evrope pa stvar cini jos vise zamrsenijom i neresivom.
Skupljajuci mnoge godine trazene podatke o tom pevcu smatram da je ovo bas ovaj petao. Zbog cega ?
Sada me eto terate da javno kazem neke podatke koje ce neko vec sutra traziti po narodu hvaleci se da mu treba bas ovakav petao sa ovakvim podacima:
- Da kukurice - moj kukuriče i napeo se kao da ce da snese jaje!
- Da je ceo, a ne nekakve glave ili sta vec - moj pevac je ceo!
- Da je na nekoj steni na lokacii izmedju Bora i Zajecara - jeste na steni na nekoj lokaciji !
- Da stoji na jednoj ili obe noge - stoji brate na obe ovaj moj, nije invalid!
- Da li pored te godine, stoji na samo jednoj od cifara te godine- Tacno, moj stoji tacno na odredeno cifri te godine i receno je na kojoj to cifri bez da su me i pitali!
- Na jedno od pitanja nisam znao odgovor jer samo na osnovu fotografije se ne moze videti odgovor na to pitanje, a da preletim rad tog pitanja da bih dao nekome posredniku taj odgovor 4- 5.000 kilometara, ne pada mi na pamet ovoga trenutka. U sta nisam siguran necu lagati ljude .
Eto nekoliko samo od pitanja koja su mi postavljana , tek da ja, a ne neko drugi (ko bi trebao- vlasnik plana naravno)obelodani neke detalje oko ovog pevca.
Od , makar i izmisljenih pitanja o detaljima petla ja sam dao i potvrdio odgovore na 90% postavljenih pitanja i zato smatram da je moj petao onaj pravi koji se trazi ! Jesam li upao u Vas bubanj za glavnu premiju ??? :'(
Sva druga pitanja, poput Goluba77 , samo aludiraju na pitanja koja neko postavlja da bi uporedio njegova sumnjiva mesta o lokaciji gde pretpostavlja da bi mozda trebao biti taj petao ( poput, vodopada, nekih riba, pa postavljana su mi pitanja da li je pored puta, pored Gamzigrada i tako dalje) Na ta pitanja ne odgovaram jer se ta pitanja svode na lociranje petla, sto cete priznati d nije u mom interesu.
Zato, sto bi narod rekao: TANTE ZA KUKURIGU ! ( bas se ukalpa sa petlom
) , Vi detalje o planu ja Vama detalje o petlu, a ne da ja nekome odgovaram kao da sam na optuzenickoj klupi. A da ste Vi toliko fer (Vi koji posedujete navodno dokumenat originalni) onda bi ste ovde javno rekli ovo sto sam ja gore naveo od sturih podataka ili bar neke detalje te da skratite muke nekima koji se jadnici trude misleci da je njihov petac onaj pravi koji se trazi, pa cak i meni muceniku sa njegovim pevcem svakako. Nego je sve ovo lov u mutnom od strane nekih.
Nadam se da ste postovani administratoru zadovoljni mojim odgovorima ?