23-09-2016, 02:50 AM
(23-09-2016, 02:02 AM)PROFESIONALNI AMATER link Piše: Eto iz ove prepiske shvatio sam da pevac jeste pored Timoka al nije logicno da se spominje Bor.Posto sam blizu Zajecara zao mi je samo sto niko nema podatak ko je taj covek i odakle je sto je uslikao pevca pored Timoka.I nelogicno mi je da taj koji ima sliku nezna ni ime onoga ko mu je dao ni odakle je.Lako bih pronasao tog coveka ili rodbinu i dosli bi do znaka.E moj prijatelu, zdravo rezonujes ali nikako da razumes da se ljudi fenkaju i da ne kazem tezu rec.
To ti e kao ona prica: Ovde bio znak pa ga sada nema. Huuuuu eto neko ga razbio, odneo kuci kamen, uzidao bas taj kamen ili plocu u zid kuce pa ne moze da se uslika,........
Tako ti je i sa tom nekakvom slikom od pre 30 i vise godina navodno.
Sve su ti to price na isti kalup za lakoverne. Ti kao da se nisi naslusao u tvojo karijeri svega toga milion puta do sada? Eto agonia se nastavlja i sada, ali ne uz casicu rakije i vruc kacamak sa sirom kao nekada vec moderno- uz kompjutere i sami sa sobom pricamo kao ludaci a da ne vidis nikome oci. A oci najvise govore, vise nego li usta. Ziv mi zdrav i rumen bio, ako ti je dato nacices ga kad se najmanje nadas.