21-06-2016, 11:04 PM
Ono sto je jos ostalo iz cele ove price su te Vase "tri osmice jedna u drugu " ili "tri u jedan. Bez da ista komentarisem dalje eto Vama i te fotografije tih Vasih osmica, er mislim da Vam ne trebam dalje ista obasnjavati. Ako mislite da ove fotografije poticu sa mozda vise lokacija, ne sve je to tu na nekom manjem odstojanju. Opet se pozivam na Cool-a er je ocigledno jedino on i bio i licno video sve ovo na licu mesta.
Oo e ono sto se u tim laznacima spominje kao tri osmice jedna u drugu. Voma prosto i jednostavno.
Svakako da kako vecina Vas i kaze, nikada ne treba odustati i sve proveriti i bez obzira sto e sijaset ljudi obislo ceo taj okolni teren i nista, ni naznake od bilo cega u okolini ovih znakova. Vola je Vasa i nikad se ne zna pa samo napred i proveravajte ja Vam zelim svaku srecu.
Za kraj samo TRI OSMICE :
Oo e ono sto se u tim laznacima spominje kao tri osmice jedna u drugu. Voma prosto i jednostavno.
Svakako da kako vecina Vas i kaze, nikada ne treba odustati i sve proveriti i bez obzira sto e sijaset ljudi obislo ceo taj okolni teren i nista, ni naznake od bilo cega u okolini ovih znakova. Vola je Vasa i nikad se ne zna pa samo napred i proveravajte ja Vam zelim svaku srecu.
Za kraj samo TRI OSMICE :