08-02-2016, 12:15 AM
Ja sam hteo da ostanem uzdrzan inace mom drugu i.dzonu samo da kazem lonac meni ne prisivaj i ne spominji da ne otvorim karte inace mnogi korisnici drustvenih mreza sasvim dobro znaju i ko je crni i ko je 08crni06 inace mi je to youtube kanal i ko sam ja uopste iliti alias Bojan Lentin iskljucivo se zalazem za prava ispiraca a ko god je imao neprijtnosti s nazovimo legitimnim udruzenjem koje promovise doticni gospodin da ne spominjem detalje oko korisnickih imena ne napadajte gospodina na prvu, Zasto? Mozda ima nesto da vam kaze?Mozda se zalaze za nesto? Mozda nije prihvacen u nasem uskom drustvu ispiraca jer ima nekakve ciljeve koji su nam neshvatljivi? Sve to treba ispitati mada su kolege vec iznele nekakva isljenja o njemu i to definitivno stoji onako kavim se gospodin licno promovisao kakve je rezutate rada postigao na terenu Koliko vidim vecina ima za doticnog gospodina neka saznanja da nije bas radio u svojoj misiji ocuvanja kulturno istorijske bastine onako kako bi trebao? Mnogi ne bi trebali da mu uopste niti postavljaju pitanja niti da ga lajkuju jer su dragi dzonika mozda u istom loncu! Ako mislite da je sve ovo prazna prica pa zasto je tema bila mrtva dok se on licno glavom i bradm nije pojavio na forumu i jos nesto sto njemu licno zameram a to je nick- zasto da se po forumu pojavljuje kao neki argonaut kad bi vrh promovisanja udruzenja bio bas ono sto jeste a to je Zlatno Runo. S postovanjem svim ucesnicima diskusije Bojan Lentin iliti crni ili 08crni06 pa kako vam je draze!