19-07-2015, 01:07 AM
(18-07-2015, 06:11 PM)Explorer link Piše: Milane,
(Ko se imalo razume u network moze lako da vidi odakle "stizu" paketi...ali to je nesto sto ti ne razumes pa o tome necu ni pisati.
Explorer
Ovo ste jako dobro rekli. Vidite ja se nešto ne razumem u network, pa sam pitao mog osmogodišnjeg sina: Sinko kako da vidim da li je neka fotogtrafija još negde postavljena na Googlu. Klinja mi lepo objasni: Tata uzmeš lepo i na tu skilu staneš kursorom. Udariš desni klik sa mišem i onda odeš na stavku u novootvorenom prozoru gde piše : Potraži tu fotografiju na Googlu ! Otvore ti se brdo sajtova koje Googl prepoznaje kao isto tu fotografiju (ako je ima u sadržaju) ili na sličnu njoj. To se odnosi i na bilo koji tekst koji hoćete da proverite kao plagijat. Zapavite neki deo teksta- desni klik mišem i u novom prozoru izabere stavku : Pretraži (taj i taj tekst) na pretraživaču !
Da li je to nema mudrost gospodine Explorer koju znaju i deca od 8 godina ????
Zar mislite da smo mi sve korisnici koji samo jedino znamo da se regisdtrujemo na nekakvom forumu i tu su sva daljnja saznanja o , kako kažete networku zaustavljana ? Cenite li da niko na svetu više ništa ne zna kako i na koji način da iskoristi sve resurse Vašeg "networka" ?