05-10-2011, 10:57 AM
(04-10-2011, 07:24 PM)djordjep0 link Piše: Ovu temu sam zapoceo zato sto mi je potreban savet sta da uradim, moram da priznam da nisam do sada jos pokusao da izvadim to sto sam pronasao.Istina moje kolebanje i razmisljanje je svakodnevno, nisam bas mnogo sujeveran, jedno (ALI) uvek postoji. Mislim da cu sacekati da prodju ove Mitrovske zadusnice pa cu ovo zavrsiti, pa sta bude.U svakom slucaju hvala svima koji su dali svoja misljenja i komentare.Djordje, sujeverje sa tvojom pričom ili drugim sličnim pričama nema nikakve veze. Radi se o nekim sasvim drugim stvarima.Ako si sasvim siguran da zaista imaš nešto i tačno znaš gde je to, poslušaj moj savet, obrati se mom prijatelju Milanu u privatnoj prepiski. Poznavajući ga kao poštenog i korektnog čoveka, verujem da će ti objasniti kako da to odradiš a da pri tome,ne pokupiš neke boleštine. Da li će hteti da ti pomogne ili ne to vidite među Vama. Neznam da li si do sada pokušao da ga kontaktiraš?Toliko od mene što se saveta tiče, srdačan pozdrav i neka ti je sa srećom.