06-06-2014, 05:41 PM
Pozdrav Miljenko1,a pozdravljam i sve kolege koji te motaju tamo amo(molim bez uvrede) jer na primer kolega GORKI pored trifnovog pojatista nabraja crkve a nema glavnog orjentira a to je da se vidi Morava itd. zato po mom misljenju koliko god da postoje trifunova pojatista ono koje trazi Miljenko je u okolini Vlad.Hana,jer smo i mi nekada davno imali coveka koji se zvao Trifun a ne samo u Kalni kao sto kaze kolega BrankoV... >
Kao sto rekoh u okolini Vlad.Hana na nekih 10-tak km. ima mesto od pantiveka zvano Trifunovo pojatiste,(ima zajci so,povrsina je mala nekoliko kvadrata),u blizini ima mesto CRVENI KAL u kome se nalazi kladanac u obliku trougla(u kladancu na gornjoj ploci odozdo ima oznake)ako je i to bitno u redu ako ne nista ali bitno je da se iz ovog pojatista vidi Morava...)Ne kazem da sam 100% u pravu i da je taj zapis za ovo mesto ali mozda i bude
pozdrav i srecno u daljem radu.
Kao sto rekoh u okolini Vlad.Hana na nekih 10-tak km. ima mesto od pantiveka zvano Trifunovo pojatiste,(ima zajci so,povrsina je mala nekoliko kvadrata),u blizini ima mesto CRVENI KAL u kome se nalazi kladanac u obliku trougla(u kladancu na gornjoj ploci odozdo ima oznake)ako je i to bitno u redu ako ne nista ali bitno je da se iz ovog pojatista vidi Morava...)Ne kazem da sam 100% u pravu i da je taj zapis za ovo mesto ali mozda i bude
pozdrav i srecno u daljem radu.