16-09-2011, 01:47 PM
Pozdrav svima ! Poznato je da "ono lepo zuto" trazi manju operativnu frekvenciju tj. da ima bolji odziv na maloj radnoj frekvenciji detektora.Ali,manja frekvencija-manje dubine.Voleo bih da kolege "Pirat"-i postave test sa nekim zlatnim predmetom.Drugo-detektori u testovima na You Tube-u mi deluju poprilicno nestabilno,ne znam da li je to zbog visoke mineralizacije zemljista ili je nesto drugo u pitanju.Voleo bih da cujem odgovor barem na ovo poslednje pitanje.Hvala unapred.
P.S.
Svidja mi se sto detektori imaju manuelna podesavanja,osim onog koji ima fiksiran ground,tzv automatski.Ocekujem odgovor na pitanje o stabilnosti.
Veliki pozdrav..........................fixxx
P.S.
Svidja mi se sto detektori imaju manuelna podesavanja,osim onog koji ima fiksiran ground,tzv automatski.Ocekujem odgovor na pitanje o stabilnosti.
Veliki pozdrav..........................fixxx
"Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista"
- Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.