30-04-2014, 05:07 PM
Sosema si vo pravo mi se dopajga ovaj tvoj komentar celosno
Samo...pak na pocetok...Ona sto mislime deka ima fsusnost go nema SEKADE
Iskustvo-znaenje-Srejka-i dobra ekipa.....edno od ova ako ti fali nema rezultat...barem jas taka mislam deka e...daj boze site da najdat na site da ni se nasmee srejkata...ama 70% od lujgeto trgnati po ovaa rabota ovaj sport ne go svajkaat kako Hobi...za zal na site mu e vo prv plan se zapostavuvaat odat samo po ova.Ima tuka na forumot lujge sto potrosile ilijadnici evra za ovaj sport a ne nasle NISTO
Kako sto rekov Nadezta posledna umira...ama sekoj treba da znae do kade se granicite na realnosta..Mnogu zalno e ova
oznavam licno lujge sto se PREMNOGU ZARAZENI PO OVAA RABOTA..Stanuvaat od spienje i mislat na ova..legnuvaat mislat na ova...a naj TRAGICNO E Sto nekoi Lujge od tolkava preokupiranost vo ovaj sport..Gi zapostavile familiite upropastile Imot i taka natamu
Pozdrav Kaligula i mi se dopajga tvoeto mislenje i odgovor ...pozdrav
Samo...pak na pocetok...Ona sto mislime deka ima fsusnost go nema SEKADE
Iskustvo-znaenje-Srejka-i dobra ekipa.....edno od ova ako ti fali nema rezultat...barem jas taka mislam deka e...daj boze site da najdat na site da ni se nasmee srejkata...ama 70% od lujgeto trgnati po ovaa rabota ovaj sport ne go svajkaat kako Hobi...za zal na site mu e vo prv plan se zapostavuvaat odat samo po ova.Ima tuka na forumot lujge sto potrosile ilijadnici evra za ovaj sport a ne nasle NISTO
Kako sto rekov Nadezta posledna umira...ama sekoj treba da znae do kade se granicite na realnosta..Mnogu zalno e ova
oznavam licno lujge sto se PREMNOGU ZARAZENI PO OVAA RABOTA..Stanuvaat od spienje i mislat na ova..legnuvaat mislat na ova...a naj TRAGICNO E Sto nekoi Lujge od tolkava preokupiranost vo ovaj sport..Gi zapostavile familiite upropastile Imot i taka natamuPozdrav Kaligula i mi se dopajga tvoeto mislenje i odgovor ...pozdrav