20-04-2014, 10:46 PM
Postovanje Kosac,
da li se orlov kamen i do njega gavranov iz donjeg citata odnose na orlov i gavranov kamen iz vasih planov o 7 ALKI gde je jedan od bitnih orijentira manastiriste Sv. Nikola (letnji) o cemu smo sve to pre neki dan ja i vi komentarisali.
Ili se pak 7 alki traze na drugoj lokaciji.
Zbog cestih istih imena objekata koji sluze za orijentaciju misljenje kolega su neuskladjena pa tako je pocetnicima malo teze da se orijentisu.
Dakle ako se radi o tom mestu gde se traze 7 alke potvrdite mi da su to ti: orlov i gavranov kamen iz donjeg citata.
Hvala.
da li se orlov kamen i do njega gavranov iz donjeg citata odnose na orlov i gavranov kamen iz vasih planov o 7 ALKI gde je jedan od bitnih orijentira manastiriste Sv. Nikola (letnji) o cemu smo sve to pre neki dan ja i vi komentarisali.
Ili se pak 7 alki traze na drugoj lokaciji.
Zbog cestih istih imena objekata koji sluze za orijentaciju misljenje kolega su neuskladjena pa tako je pocetnicima malo teze da se orijentisu.
Dakle ako se radi o tom mestu gde se traze 7 alke potvrdite mi da su to ti: orlov i gavranov kamen iz donjeg citata.
Hvala.
(30-07-2012, 11:12 PM)kosac link Piše: Moram da se obratim Kalancima koji su me zamolili da nesto kazem o njihovom Korenatcu. Kazu ljudi neki tipovi rade nesto da li imam za to.
Ovako stoje stvari:
U korenatac ili kamenickoj klisuri ima dosta ostava koja se pominju kod mene u planovima.
3. kamenica Govedja pecina i od nje hajducka pecina i orlov kamen do njega Gavran kamen. kod hajducke pecine znak kamena kao pasulj