03-04-2014, 10:44 AM
ljudi,da se razumemo bez kopanja nema nista.ali iskreno kad se ovako ubijes od rada i na kraju onako znojav,iznuren,neraspolozen kao ovi gore mladi arheolozi
...dodje do velikog razocarenja,pobegao plen a morao je tu da bude.
sad da se ne hvalimo ali cu vam ispricati jedan moj poduhvat.naime navuku nas neki stariji "iskusni tragaci"da na pocetku jednog brdasca ima neka mnogo jaka grobnica.kako je to bilo na imanju jednog od tih starih tragaca,mi onako ubedjeni,mladi tada,puni elana,poleta,snage krenemo u obaranje brda...tako danima,ubacuj,ubacuj,rokaj negde oko 32 FAPA zemlje mi iskopamo i utovarimo.e posle sledi kopanje kanala oko 15m unutar brda da bi se doslo do cilja!i jos puno stvari su tu jos uradjene,da ne pisem vise,muka me vata...eto samo to sam zeleo da vam ispricam,koliko srcanosti je potrebno u ovom sportu... ;D ;D ;D
...dodje do velikog razocarenja,pobegao plen a morao je tu da bude.sad da se ne hvalimo ali cu vam ispricati jedan moj poduhvat.naime navuku nas neki stariji "iskusni tragaci"da na pocetku jednog brdasca ima neka mnogo jaka grobnica.kako je to bilo na imanju jednog od tih starih tragaca,mi onako ubedjeni,mladi tada,puni elana,poleta,snage krenemo u obaranje brda...tako danima,ubacuj,ubacuj,rokaj negde oko 32 FAPA zemlje mi iskopamo i utovarimo.e posle sledi kopanje kanala oko 15m unutar brda da bi se doslo do cilja!i jos puno stvari su tu jos uradjene,da ne pisem vise,muka me vata...eto samo to sam zeleo da vam ispricam,koliko srcanosti je potrebno u ovom sportu... ;D ;D ;D