24-02-2014, 10:27 PM
Ako ste mislili na mene evo ovako ocas posla cu vam sve objasniti. Kod mene ne ispira niko. Kako -eto tako zato sto u mom kraju zlata nema! Meni je potrebno od 110 pa na vise kilometra da se dovezem do prvog potoka sa zlatonosnim sljunkom. A tamo naravno da te nikad lokalac nece odvesti ,u svoju bastu,. Sto se tice Memedovica i serijala o ispiracima na Peku- cista propaganda da se privuku ljudi nebi li ti pasivni krajevi zivnuli malo i od svega napravili turisticku atrakciju. O kolicinama zlata koje se mogu isprati necu vise da komentarisem pokusao sam vise puta ali internet strucnjaci uvek sve znaju bolje e ovako zasucite rukave i verujte samo u ono sto ste sami isprali to vam je jedino merodavno tu nema rekla kazala cuo da je neko video da je neko rekao itd. Seticete se mojih reci kada biste samo znali koliko je gram veliki i jos nesto ispiranje zlata je rudarski posao u pravom smislu reci. Zelim vam svima puno uspeha u ispiranju ali takodje ocekujem da nakon oprobavanja iznesete i po nesto od tih svojih iskustava i to podelite sa nama-cisto da ne bude da sam ovde i ja mlatio praznu slamu.