15-08-2011, 01:08 PM
Dragi prijatelji. Sa velikom paznjom pratim vas rad i vase strucne komentare vezane za detektore . Ja nisam elektronicar i u tu problematiku se slabo razumem ali sam zeljan znanja i saznanja vezanog i za tu oblast Ako smem da primetim vrlo je ruzno to sto se prepirete i sa omalovazavanjem se obracate jedan drugome oko porekla.Svako od nas treba da gleda u sagovorniku coveka i ljudsko bice bez obzira koje je vere i nacije, jer i mi nismo birali kakve cemo vere i nacije postati rodjenjem svojim. Mnogi ce se iznenaditi kada se malo bolje raspitaju i pogledaju unazadu vezi svog porekla i videce i da im poreklo i nije ono kakvo su oni mislili da jeste.Kroz nase vene tece krv raznih naroda i vera U Srbiji je malo sela zivih od davnina ostalo vecina je nestala ili desetkovana od raznih bolesti i od ratova i stradanja. Prazne doline a posle toga i planine su naseljavane sa svih strana i svi su prihvaceni kao svoji i zato ovu nasu majku branimo do poslednjeg coveka do poslednje kapi krvi.Koliko ja znam kroz moje vene tece krv Tatara ,sopa, Srba iz Crne Gore i Makedonije i naravno Srba iz Srbije. Bilo je tu i zemljoradnika i ovcara odlicnih majstora kovaca i puskara a i ratnika i poznatih hajduka . Stalno i na svakom mestu se borim da budemo ljudi i samo ljudi.
ISKRENO POSTENO I OPUSTENO!!!!!
ISKRENO POSTENO I OPUSTENO!!!!!