Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zlato vo edno krivo palanecko selo
Prijatele, ne sum ti dal ponuda, ne ni planiram da ti dadam bidejki imam da zavrsam eden kup moi raboti, no mislam deka procentive 70/30 za tebe ja ne bi gi prifatil, neznam za drugite. Lokacijata bez dobra aparatura nisto ne ti vredi, i normalno obratno - ako imas aparatura a nemas lokacija djabe ti e se. Druga rabota e sto da se stigne do mestoto za tebe e ,,setanje do nivata,, a za toj sto ke dojde e 200km pat so aparatura od 10000 evra, ako ne i poveke, sto e normalno rizik da se nosi, i na kraj koga ke se izmeri moze da nema nisto i ti ke mu kazes fala ke se vidime, prijatno. Zatoa ja mislam deka takvi raboti se pravat na DVA NACINI. Prviot e spored odnapred odredena suma na EVRA, na primer 500, 1000, 5000 ili 10000 zavisi kako ke se dogovorite, doaga toj sto meri, ti kazuva tuka i tuka ima tolku i tolku zlato i gi zima tie dogovoreni pari i si odi, a ti posle kopaj tri dena ako sakas. Vtorata opcija e bratska delba ako nesto se najde, so toa sto na strana se trga eden del za verski objekt ili za siromasni i slicno, se ide, se meri, i se kopa i dodeka ne se zavrsi nema odenje od mestoto.
Znaci tvoeto mislenje deka lokacijata e povredna od dobra oprema za mene ne drzi voda. Duri i policija da viknes ne moze da go najde, a i da go nejde znak pitanje e dali ke gi dobies tvoite 20% sto bi ti sleduvale. \Zatoa mislam 50/50.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Zlato vo edno krivo palanecko selo - od PiksiMC - 18-12-2013, 03:19 PM
Odg: Zlato vo edno krivo palanecko selo - od karma - 02-02-2014, 02:03 AM
Odg: Zlato vo edno krivo palanecko selo - od kaligula - 04-02-2014, 07:46 PM
Odg: Zlato vo edno krivo palanecko selo - od karma - 04-02-2014, 10:37 PM
Odg: Zlato vo edno krivo palanecko selo - od karma - 10-02-2014, 01:14 AM
Odg: Zlato vo edno krivo palanecko selo - od staro selo - 11-02-2014, 09:11 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)