Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Potrebna pomoc oko centralne Srbije, Sumadije!
Pretezno sve se ovde u forumu radi oko juzne srbije, ima li sta o centralnoj? Kod mene niti se sta trazi, niti prica, samo od naroda i seoskih zitelja se cuju price o Cetnicima, Hajducima, Rimljanima, Carevima itd. Nalazilo se ranije pri rucnom oranju njiva i srebrnjaka austrijskih, dukata pojedinacno itd., ali nesto konkretno da se isprica o Hajducima, ostavama ili slicno nema. Prolazio sam letos kroz planinu sa detektorom, normalno sve zaraslo od onih dana kada sam bio dete, naslo se samo ponegde malo starih caura, metalni vrh od futrole maca i poneka kovanica novijeg vremena. Konkretno i preciznije nisam trazio, naravno sam hteo da povrsinski predjem vise.
Mozeli mi neko pomoci oko trazenja znakova, kod nas je relativno tesko posto nema mnogo stenovitih i kamenih predela, iako je planina. Zahvalan sa za svaku pomoc!

Hvala u napred.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Potrebna pomoc oko centralne Srbije, Sumadije! - od Vladolino - 31-12-2013, 04:54 PM
Odg: Potrebna pomoc oko centralne Srbije, Sumadije! - od grotagold - 31-12-2013, 06:21 PM
Odg: Potrebna pomoc oko centralne Srbije, Sumadije! - od Zoran67 - 31-12-2013, 08:19 PM
Odg: Potrebna pomoc oko centralne Srbije, Sumadije! - od aleksandar86 - 01-01-2014, 01:53 PM
Odg: Potrebna pomoc oko centralne Srbije, Sumadije! - od aleksandar86 - 01-01-2014, 07:41 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: